Eladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, BudapestEladó lakás, Gazdagréten, Budapest
Eladó lakás, Gazdagréten, Budapest
115 000 000 Ft
1,4 M Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Gazdagréten, Budapest
Eladó lakás, Gazdagréten, Budapest
115 M Ft
1,4 M Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 466 0290
ReferensSimon Mónika
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Gazdagréten, Budapest

80 m2alapterület
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Napfényes, felújított, belső két szintes lakás eladó!

A XI. kerületben, a Gazdagréti út és Budaörsi út közelében, eladóvá vált egy 80 négyzetméteres, fiatalos, hangulatos lakás, egy 6 lakásos, tégla építésű társasház 2. emeletén.

A lakás alsó szintjén az egy légtérben elhelyezkedő előtér, az amerikai konyhás nappali, két hálószoba, sarok kádas fürdőszoba, valamint kamra található, 64 nm-en.
A nappaliból elegáns lépcső visz fel a tetőtéri részbe, ahol egy szoba és egy, a lentinél nagyobb, zuhanyzós fürdőszoba helyezkedik el, összesen 16 nm-en.
A lakást nemrég teljeskörűen felújították. A konyhában található fehér, magasfényű konyhabútor, a beépített Miele típusú konyhagépek, az előszobában, a lépcső alatt, és a felső szinten elhelyezkedő beépített szekrények a lakásban maradnak.

A műanyag nyílászárók redőnnyel, illetve reluxával felszereltek, a lakás mindkét szintjén egy-egy hűtő-fűtő klímát helyeztek el.
A nappalihoz egy nagyobb, automata napernyővel ellátott terasz tartozik, a kisebb szobából pedig egy kis 2nm-es erkélyre léphetünk ki.

Az 1420 nm-es telken álló társasház téglából épült, jó állapotú, a lépcsőház, az udvar tiszta, rendezett.
A ház mélygarázsában egy gépkocsi parkolóhely és egy zárt tároló helyiség is a lakáshoz tartozik és az árban benne foglaltatik.
A gyönyörű, kertész által gondozott kertben magas fák, bokrok, gyermekeknek homokozó, csend és nyugalom, családias hangulat várja a lakókat.

Elhelyezkedés:
Az ingatlan tömegközlekedési szempontból is remek helyen fekszik: a 4-es metró Kelenföldi megállója, buszmegállók gyalog is kényelmesen elérhetőek, gépkocsival egy órán belül a Balatonhoz lehet érni.
Amire pedig a mindennapokban szükség lehet: óvoda, iskola, gyógyszertár, jó bevásárlási lehetőségek, minden pár percen belül megközelíthető.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó FortisElit Ingatlan Kft. általi – biztonságos és körültekintő –kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti azadatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024