Budapest, XI. kerület Péterhegyi útBudapest, XI. kerület Péterhegyi út
Budapest, XI. kerület Péterhegyi út
43 146 810 Ft
1 M Ft/m2
  • 2 fotó
  • Térkép
Budapest, XI. kerület Péterhegyi út
43,1 M Ft
1 M Ft/m2
  • 2 fotó
  • Térkép
+36 30 552 3166
ReferensJoóné Breznay Beatrix
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, XI. kerület Péterhegyi út

43 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A 11. kerületben, a belvárostól jól megközelíthető távolságban, kitűnő közlekedésű, de gyönyörű zöld környezetben, a Budaörsi dombság által körülhatárolt csendes, nyugodt völgyben helyezkedik el a PéterLiget Resorts lakópark. A közelben modern, de kisvárosias nyugalmat sugárzó, néhány éve épült házak helyezkednek el. A lakópark körbekerített, a bejáratnál portaszolgálattal és kártyás beléptető rendszerrel felszerelt.
A PéterLiget 12 liftes lakóháza színes és különböző elrendezésű lakáskínálatával minden igényt kielégítő választási lehetőséget biztosít érdeklődői számára, akik a 11. kerület zöldövezeti részén keresik leendő otthonukat. Az épületek elhelyezkedésénél és tájolásánál törekedtek arra, hogy a lakások szépen benapozottak legyenek és emellett minden lakás egy vagy több erkélykapcsolattal, illetve kertkapcsolattal rendelkezzen.
Lakások 43 nm-től 150 nm-ig találhatóak, változatos elrendezéssel és sokszínű belső elosztással. Megtalálhatóak a kis, másfél szobás lakások, amik jól kiszolgálják az egyedülálló és a fiatal párok keresését, de talál magának lakást az is, aki penthouse lakást keres, hatalmas terasszal!
A lakások kulcsrakész állapotban, magas minőségű kivitelben kerülnek átadásra. A belső felszereltség tekintetében lehetőség van a burkolatok kiválasztására színben, minőségben, megadott keretek között. A lakások beépített konyhabútorral, háztartási gépekkel felszereltek!
A beruházónak fontos, hogy a projekt a legmodernebb technológiákat ötvözze a környezetébe tökéletesen illeszkedő, esztétikus megoldásokkal. Ennek tükrében az épületek solar panelekkel lesznek felszerelve, ezek támogatják a lakások fűtését és gazdaságos üzemeltetését, így a lakópark építői a fenntarthatóságot is jól szolgálják, ezáltal a lakások tulajdonosai is elmondhatják ezt majd magukról!
Valamennyi lakáshoz lehetőség nyílik garázs és tároló vásárlására is, azonban ez nem kötelező!
A teremgarázsok 4 M Ft-ba kerülnek, a tárolók 630.000 Ft / nm áron kerülnek értékesítésre. A tárolók 5-10 nm közötti nagyságúak, szabadon választhatók, amíg a készlet tart!

  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 2.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021