Budapest lakás eladó, Lágymányoson, 2 szobásBudapest lakás eladó, Lágymányoson, 2 szobásBudapest lakás eladó, Lágymányoson, 2 szobásBudapest lakás eladó, Lágymányoson, 2 szobásBudapest lakás eladó, Lágymányoson, 2 szobásBudapest lakás eladó, Lágymányoson, 2 szobásBudapest lakás eladó, Lágymányoson, 2 szobásBudapest lakás eladó, Lágymányoson, 2 szobásBudapest lakás eladó, Lágymányoson, 2 szobásBudapest lakás eladó, Lágymányoson, 2 szobásBudapest lakás eladó, Lágymányoson, 2 szobásBudapest lakás eladó, Lágymányoson, 2 szobásBudapest lakás eladó, Lágymányoson, 2 szobás
Budapest lakás eladó, Lágymányoson, 2 szobás
43 030 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, Lágymányoson, 2 szobás
Budapest lakás eladó, Lágymányoson, 2 szobás
43 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 412 3176
ReferensTor
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Lágymányoson, 2 szobás

37 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó egy hangulatos kis tégla lakás a 11. kerületben, az Irinyi József utcában.

A lakás egy tágas amerikai konyhás nappalival és egy hálószobával rendelkezik, amely tökéletesen alkalmas egyedülálló lakó vagy fiatal pár számára.
A fürdőszoba teljes felújításon esett át, így modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a lakásnak. A víz- és villanyvezetékek is cserélve lettek, biztosítva a megbízható és biztonságos működést.
Bár a nyílászárók még cserére várnak, így az új tulajdonos saját stílusának és preferenciáinak megfelelően alakíthatja ki a lakás kinézetét és komfortját.
A fűtésről távhő gondoskodik, ami korszerű és gazdaságos megoldást kínál a lakók számára. Az egyedi mérés lehetővé teszi, hogy mindenki csak a saját fogyasztásáért fizessen, ezáltal optimalizálva a rezsi költségeket.

Az ingatlan kiválóan kapcsolódik a környező infrastruktúrához. A 11. kerület népszerű részén elhelyezkedve könnyen elérhetőek a közeli üzletek, éttermek és szolgáltatások. A tömegközlekedési lehetőségek is könnyen elérhetőek, így a város bármely pontja könnyen megközelíthető.

Összességében ez a 37 négyzetméteres lakás egy kiváló lehetőséget kínál azok számára, akik egy modern és felújított ingatlant keresnek a 11. kerületben. Az egyedi méréssel ellátott távhőrendszer, az új fürdőszoba és a korszerűsített vezetékek mind azt mutatják, hogy az ingatlan gondos karbantartásban részesült, és a további fejlesztésekkel még vonzóbbá tehető. A földszinti elhelyezkedés pedig kényelmes hozzáférést biztosít mindennapi tevékenységekhez.

  • lift van

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024