Eladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobás
Eladó lakás Budapest, 2 szobás
26 900 000 Ft
538 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Budapest, 2 szobás
Eladó lakás Budapest, 2 szobás
26,9 M Ft
538 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 263 0845
ReferensJancsó István
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Budapest, 2 szobás

50 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést


X. kerület Kőbánya Városközpontban kínálunk megvételre egy 2 szintes nagypolgári stílusú 6 lakásos társasház félemeletén elhelyezkedő 50 nm-es, 2 szobás lakást. A lépcsőházba lépve, rend, tisztaság és kulturált környezett fogad, a csendes, belső udvarban található egy közös használatú hangulatos kis kert, a lépcsőházból egy zárt bejáratú, lépcsős előtérből jutunk a lakásba. A NY-i tájolású szobák nyílászárói a ház csendes, belső udvara felé néznek. A szobák parketta, a többi helyiség járólap burkolattal rendelkeznek. Az otthon melegét és a meleg vizet gáz-cirkó kazán biztosítja, a biztonságról a nyílászárókra felszerelt rácsok és egy külső rácsajtó gondoskodik. A lakáshoz külön tartozik a pincehelyiségben egy zárt 10 nm-es tároló helyiség.
Közös költség: 12000 Ft./ hó.
A környéket kiemelkedő tömegközlekedés és infrastruktúra jellemzi:
Közvetlen közelben található: Kőbánya-alsó vasútállomás és buszvégállomás ahonnan a belváros több pontja is percek alatt megközelíthető. SPAR, PENNY, CBA és számos bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, posta, piac, DM, bölcsőde, óvoda, iskola, művelődési ház, orvosi rendelő 5 perc alatt elérhetők.
Finanszírozás:
Az ingatlan készpénzzel és hitelkonstrukcióban is megvásárolható. Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kolléganőnk és tájékoztatja Önt a legkedvezőbb lehetőségekről.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el kell adnia meglévő ingatlanját, ebben is állunk szíves rendelkezésére.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Megtekintés vagy bővebb tájékoztatás esetén hívjon bizalommal a hét bármelyik napján!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: félemelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020