Eladó lakás Józsefvárosban, VIII. kerület Kőris utca, 1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, VIII. kerület Kőris utca, 1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, VIII. kerület Kőris utca, 1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, VIII. kerület Kőris utca, 1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, VIII. kerület Kőris utca, 1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, VIII. kerület Kőris utca, 1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, VIII. kerület Kőris utca, 1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, VIII. kerület Kőris utca, 1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, VIII. kerület Kőris utca, 1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, VIII. kerület Kőris utca, 1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, VIII. kerület Kőris utca, 1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, VIII. kerület Kőris utca, 1 szobás
Eladó lakás Józsefvárosban, VIII. kerület Kőris utca, 1 szobás
19 300 000 Ft
804,2 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Józsefvárosban, VIII. kerület Kőris utca, 1 szobás
Eladó lakás Józsefvárosban, VIII. kerület Kőris utca, 1 szobás
19,3 M Ft
804,2 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 308 6669
ReferensKováts Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Józsefvárosban, VIII. kerület Kőris utca, 1 szobás

24 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Fiatalosan felújított, egy szoba - konyhás, hálógalériás, frissen felújított lakás eladó!

Az ingatlan felújítása a napokban fejeződött be. Azonnal költözhető!
A lakás teljeskörűen felszerelt, gépiesített és bútorozott, a vételár részét képezik: IKEA bútorok, Pelgrim Avantgarde gáztűzhely, AEG Inox hűtő és mosógép. A meleg vizet a frissen beépített Hajdú Aqaustic villanybojler biztosítja.

A szobában található egy 7 m2-es hálógaléria; továbbá a fürdőszoba felett is kialakításra került egy 3 m2-es galéria, amely plusz tárolóként funkcionál. Az ingatlan ablakai a csendes belső udvarra néznek.
Új műanyag ablakok kerültek felhelyezésre. A bejárati ajtó új acél biztonsági ajtó.

A lakás azonnal költözhető, per- és tehermentes !
Víz, villany és gáz egyedi mérővel, fogyasztás alapján fizetendő, a közös költség havonta csupán 8400 Ft, ami tartalmazza a felújítási alapot is.

A téglaépítésű társasház az 1900-as évek elején épült. A házban néhány hónapja végezték el a teljes gázvezetékrendszer felújítását.

Parkolás közvetlenül a ház előtt lehetséges. A ház a VIII. kerületben található, dinamikusan fejlődő területen fekszik, közvetlen szomszédjában új építésű társasházak. 5 perc sétára van a Corvin negyed, közelben a Ludovika tér, Orczy kert és 10 perc sétára SOTE elméleti tömbje. A szomszédos utcában van a Turay Ida Színház és a kerületi könyvtár. Séta távolságra a Friss Finom Pékség, a Spar szupermarket, CBA Prima élelmiszerüzlet és húsbolt találhatóak. Tömegközlekedés szempontjából is kiváló: a közelben buszmegálló, villamos és M3 metrómegálló.

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020