Budapesti lakás eladó, Józsefváros, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 3 szobás
Budapesti lakás eladó, Józsefváros, 3 szobás
66 000 000 Ft
647,1 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Józsefváros, 3 szobás
Budapesti lakás eladó, Józsefváros, 3 szobás
66 M Ft
647,1 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 792 0869
ReferensGyőri Eszter
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Józsefváros, 3 szobás

102 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE!!!

Kivételes lehetőség: két lakássá vagy három apartmanná alakítható rövid és hosszútávú kiadásra is alkalmas ingatlan eladó!

***KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ, NAPFÉNYES NAGYPOLGÁRI LAKÁS ELADÓ a VIII. kerület belvárosi részén.***

A Corvin negyedtől pár perc sétára elhelyezkedő 102 m2-es lakás az 1. emeleten helyezkedik el. Jelenleg 3 szobás; a lakásba belépve tágas nagypolgári előszoba fogad, innen nyílik a 36 nm-es elegáns nappali, melyből két nagyméretű szoba (20 nm, 13,5 nm +galéria) közelíthető meg. A konyha gépesített, nagy méretének köszönhetően étkezőként is funkcionál.

A lakás déli fekvésű, a szobák ablakai csendes kisforgalmú utcára néznek, a konyha-étkező a belső udvarra tájolt.

Az ingatlan pár évvel ezelőtt részleges felújításon esett át: cserélték a villany- és gázvezetékeket, felújították a vízvezetékeket, ahol szükséges volt. Az előszoba és a szobák új melegburkolatot, laminált parketta borítást kaptak, a falak is újszerűek.

A lakás remek elosztásának köszönhetően számos átalakítási lehetőség adott, a főbejáraton belépve a tágas előszobából két külön bejáratú lakás vagy akár három apartman is kialakítható, de akár jelenlegi formájában is azonnal bérbe adható.
Airbnb és hosszútávú bérbeadás is lehetséges!

A fűtést gáz-cirkó biztosítja.
A közös költség felújítási alappal együtt: 25.600 Ft

A lakás egy régi polgári ház 1. emeletén található. A társasház lakóközössége összetartó, ennek köszönhetően a ház folyamatosan újul meg. Nemrég cserélték a gázvezetékeket, a tető és a kémények is jó állapotúak. Következő lépésként - elfogadott közgyűlési határozat alapján - a lépcsőház felújítása következik.

A környék infrastruktúrája (élelmiszerboltok, pékség, éjjel-nappal nyitva tartó patika, Corvin Plaza, parkok, játszótér, iskola, óvoda, egyetemek mind sétatávolságra) és közlekedése (1, 1M, 28, 28A, 37, 37A, 41, 62-es villamos, a 9, 99 busz, valamint a 72M, 83M troli megállója pár perc sétával elérhető) is kiváló.

Befektetőknek, vagy nagyobb családoknak tökéletes választás! Jó lokáció, rendezett társasház, sok lehetőséget rejt magában a lakás. Egyetemek (ELTE, BME, Corvinus, SOTE) 15 perc alatt megközelíthetőek.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes.

Lakásbeszámítási lehetőség egyedi megállapodás alapján.

Kérdés esetén forduljanak hozzám bizalommal, akár hétvégén is!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024