Budapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobás
Budapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobás
36 900 000 Ft
670,9 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobás
Budapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobás
36,9 M Ft
670,9 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 945 7775
ReferensNyitrai Zsolt
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, lakás eladó, Palotanegyed, 2 szobás

55 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést


Kedves lakáskereső, szeretnél a közkedvelt Palota negyedben (Krt-on belüli rész), igen értékálló területen egy csendes utcában élni? Akkor ne menj tovább!

Egy szuper szimpatikus, őszinte házaspár döntött úgy, hogy a leendő Otthonukba forgatják ennek a lakásnak értékét.

’Amilyen az ember, olyan az Otthona” mondás tényleg él itt is.

Minden az egyediségről, különleges megoldásokról szól. (projektor kiépítése, minden irányban telepített szigetelés- hang effekt imádóknak, konyhában is egy monitoron élvezhetjük bármilyen internetes oldal előnyeit.)

Szerintem a képek önmagukért beszélnek. De haladjunk sorjában.

VIII. kerület, kiválóan átalakult részén (második arany háromszögben), pár percre a Múzeum kerttől, a Mária utcában, egy kívül már gyönyörű négy szintes épület magas földszintjén találjuk eme lehetőséget. (55m2-es, 2 szoba, utcai-udvari nézetű, az ablakok fej fölött vannak utcáról nézve, 3.6m belmagasság, azonnal átvehető).

A lakás elosztása élhetőség szempontjából is zseniális, ez a belépés pillanatában érezni/ látni lehet. Itt bizony még vendégségben is jó lenni.

Két teljesen külön nyíló szobái miatt a nappaliban (ami most nagyjából egy légtér a konyha –étkezővel) valóban tudunk vendégeket és különböző party-kat, programokat tartani.
Ezekben a helyiségekben 10 cm-es kőzetgyapot szigetelést és gipszkarton falak mögött a high-tech cuccokhoz fut a kábel rengeteg.

Szobákban tölgyfa parketta eredeti állapotban van. Nagyobb helyiségben felújításkor fel lett csiszolva és újra lakkozást kapott. Az ablakok is eredetiek.

Az udvari nézetű szoba, ami nyilván nem olyan világos- így pihenésre tökéletes megoldás. (egyébként a képeken látható a minimalista design jeleként az eredeti fal)
Mert hogy, falakig vissza lett bontva minden. Új aljzat betont és a hidegburkolatok alá elektromos padlófűtést telepítettek.

Ez önmagában nem elég egy lakás melegen tartásához, így megmaradt a jelenlegi villany tömegkályha is. Illetve egy első generációs klíma is helyett kapott, ami szellőztetni is képes, de fűteni is.

Az elektromos terhelést 2 db 32A –es óra hordozza (egyik éjszakai áram), Vodafone netes rendszer a legerősebb és mégis a legkedvezőbb tarifával fut.

Fürdőszobára érdemes még pár szót megejteni. A 440 literes kád szint alá lett süllyesztve, ezzel tovább emelve az egyediséget. (közös költségben korlátlan víz használat is benne van.
Fürdő mérete által kényelmesen elfér a mosógép is. Konyhában minden marad, ha szükség van rá.

Konyha teljesen felszerelt, beépített kerámialapos tűzhely, mosogató gép, hűtő, kéménybe kivezetett szag elszívó.

Irányára: 36.9 mft. Viszonylag gyorsan birtokba tudjuk adni (zongora és egyéb kisebb dolgok elszállítása van hátra.)

A ház belső része még vár a megújulásra, de ha az is elkészül –elképesztő környezetben élhet a leendő Tulajdonos.
Lakói csendes, dolgozni járó emberek
A társasház fő villany vezetékei az elmúlt 10 évben cserelve lettek. A fő vízvezetékek már modern réz csövek.

A környéken minden igény megtalálja a számításait. Reggeli—esti csúcsban is gyorsan tud A-ből- B-be utazni az ember. A 4-6 –os villamos éjjel –nappal rendelkezésre áll pl a Margitszigetre való eljutáshoz.

Jöjjön el és tegyen ajánlatot.

  • összkomfortos
  • elektromos
  • Épület emelet: földszint

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021