Budapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobás
Budapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobás
21 900 000 Ft
842,3 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobás
Budapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobás
21,9 M Ft
842,3 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 362 7258
ReferensSályik Bálint
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobás

26 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Csak a Top3 kínálatában!

 

Eladó a VIII. kerületben a Karácsony Sándor utcában, egy három szintes, tégla építésű ház földszintjén egy 25 m2-es, 1 szobás, csendes belső udvarra néző, jó beosztású, gáz konvektoros fűtésű, teljes körűen felújított garzonlakás.

Ezen az ingatlanon nincs mit sokat elmondani. El kell jönni és meg kell venni. Az ingatlan az 1900-as évek elején épült átlagos állapotú társasház fölszintjén található. A társasháznak nincsenek tartozásai, ellenben minden kis megtakarított összegét a társasház javára fordít.

Az ingatlan a társasház földszintjén található. A 25m2-es alapterületen is varázslatot lehet csinálni, mivel a lakáson belül minden fal bontható. Volt itt már millió ötlet az átadó pultos konyháról, vagy a konyha fölé benyúló fekvő galériáról is. Hiába a kis alapterület, némi fantáziával nagyon sok ötlet megvalósítható a lakásban.

 

 

Finanszírozás

Az ingatlan tehermentes, készpénzzel és banki hitellel egyaránt megvásárolható. Finanszírozással kapcsolatos kérdésekben készséggel állunk rendelkezésére, ingyenes tanácsadás és ügyintézés formájában.

 

Műszaki

2 évvel ezelőtt az ingatlan teljes felújításokon esett át. Kicserélték a bejárati ajtót és a nyalászárókat, burkolatokat és gépészetet. A fűtésről egy parapetes gázkonvektor gondoskodik a melegvizet egy közkedvelt Ariston bojler állítja elő. Itt a költségek miatt sem kell aggódni, hiszen a 8.000.-Ft-os közös költségen felül a fogyasztás egyedi méréssel történik. A szobában található egyedi tervezésű, kimondottan a lakásba készült beépített szekrény maradna és a vételár részét képezi. Belmagasság: 3,5m igény esetén galériázható. Rezsi költség nyáron: 14.600.-Ft. Télen: 25.600.-Ft

Mérőórák

1 db gázóra,

1 db villanyóra.

1dv vízóra

 

Környék

A Mátyás tér, Teleki tér és Kálvária tér háromszögében található, ezáltal bevásárlási, közlekedési szempontból remek. Közelben az Óbudai Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem illetve a Losonci téri Általános iskola várja a tudásvágytól fűtött nebulókat. Minden fontosabb létesítmény, bevásárlási lehetőség, rendelőintézet a közelben megtalálható. Közbiztonság megfelelő, térfigyelő kamerák.

 

Ajánljuk

Minden korosztály számára.

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 3. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020