Eladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobás
Eladó, Budapest, 1 szobás
25 500 000 Ft
607,1 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó, Budapest, 1 szobás
Eladó, Budapest, 1 szobás
25,5 M Ft
607,1 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 796 0563
ReferensTóth Lovász Tekla
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó, Budapest, 1 szobás

42 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladósorba került egy 42 nm-es felújított lakás a Baross utcában.

A lakásba lépve a tágas konyhában találjuk magunkat, ahonnan a kádas, toalettes fürdő, illetve a közlekedő nyílik. A közlekedőből egy kis gardrób helyiség bővíti a pakolási felületünket, illetve a nagyszoba is innen nyílik. A nagyszobából pedig az alkóv, ami a maximális pihenést biztosítja számunkra csendességével.
A nagyszoba rendkívül világos és annak ellenére, hogy az ablak az utcafrontra néz, az új nyílászárónak köszönhetően csendes.

A ház csendes, igényes lakókkal, akik szorgalmazzák a ház folyamatos újítgatását is, ennek köszönhetően a ház igen jó állapotú. Van megtakarított pénze is a háznak, tavaly korszerűsítették a teljes gázvezeték rendszert, valamint kibélelték a kéményeket. Elkezdték a külső felújítást is, az udvari oldal újra lett vakolva, illetve festve a fal és az eresz is ki lett cserélve, az utcai oldalon a lábazatot csinálták meg, idén a homlokzaton fognak felújítási munkákat csinálni. A házban heti egyszer takarítónő takarít.

Ide már csak beköltözni kell és élvezni, hogy Tőlünk minden ’egy karnyújtásnyira’ van és kihasználni a Belváros adta lehetőségeket.

A környék dinamikusan fejlődik, a közlekedés kiváló. A 9-es busz és a 78-as troli a háztól 1 percre van. Ha egy kis zöldre vágyunk szintén 1 perc alatt a parkba találjuk magunkat. A környéken több kutyafuttató is van.

Ideális pároknak, kis családnak vagy egyetemistáknak egyaránt.

Keressen bizalommal, hétvégén is!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk.
Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested

  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020