Eladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás Budapest
Eladó 2 szobás lakás Budapest
59 900 000 Ft
680,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás lakás Budapest
Eladó 2 szobás lakás Budapest
59,9 M Ft
680,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 525 6113
ReferensMarsa Alexandra
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás Budapest

88 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Csak a Balla Ingatlan kínálatában!

VII. Kerületben, a Rákóczi úton, egy 88nm-es, jó állapotú, 2 szobás lakás Eladó.

A lakás egy rendezett, liftes társasház 3. emeletén helyezkedik el. A lépcsőház jól karbantartott, kamerával felszerelt, a házban pedig biciklitároló és közös tároló is a lakók rendelkezésére áll.

A lakás jó állapotú, tágas, élhető terekkel rendelkezik, jelenleg 2 szobás, de könnyedén 3 szobássá alakítható. A szobák ablakai a Szövetség utcára néznek, a konyháé pedig a csendes körfolyosóra. Két évvel ezelőtt a fürdőszoba teljeskörű felújításon esett át, mely érintette a villany-és a vízvezetékek cseréjét is.
Közös költség: 15.840 Ft/ hó, a rezsije kedvező, egyedi fogyasztás alapján fizetendő. A lakás saját mérőórákkal rendelkezik.
Fűtését dekor gázkonvektorok biztosítják és a kémény bélelése is megtörtént. A lakás eredetileg két bejárattal rendelkezett, mely igény esetén visszaállítható.

A közelben több irodaház is található, ezen kívül számos üzlet, élelmiszerbolt, étterem és a II. János Pál pápa téren futópálya Is fellelhető a környéken. A Keleti Pályaudvar, a Blaha Lujza tér is pár perc sétával elérhető, ahonnan az M2-es és az M4-es metró, a 73-as, 76-os és 79-es troli, valamint számos autóbusz elérhető. Frekventált elhelyezkedése miatt könnyen kiadható, irodának is alkalmas, de családok számára is ideális választás lehet a környék kedvelőknek.

Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021