Budapest 3 szobás lakás eladó, ErzsébetvárosbanBudapest 3 szobás lakás eladó, ErzsébetvárosbanBudapest 3 szobás lakás eladó, ErzsébetvárosbanBudapest 3 szobás lakás eladó, ErzsébetvárosbanBudapest 3 szobás lakás eladó, ErzsébetvárosbanBudapest 3 szobás lakás eladó, ErzsébetvárosbanBudapest 3 szobás lakás eladó, ErzsébetvárosbanBudapest 3 szobás lakás eladó, ErzsébetvárosbanBudapest 3 szobás lakás eladó, ErzsébetvárosbanBudapest 3 szobás lakás eladó, ErzsébetvárosbanBudapest 3 szobás lakás eladó, ErzsébetvárosbanBudapest 3 szobás lakás eladó, ErzsébetvárosbanBudapest 3 szobás lakás eladó, ErzsébetvárosbanBudapest 3 szobás lakás eladó, ErzsébetvárosbanBudapest 3 szobás lakás eladó, Erzsébetvárosban
Budapest 3 szobás lakás eladó, Erzsébetvárosban
30 500 000 Ft
1 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest 3 szobás lakás eladó, Erzsébetvárosban
Budapest 3 szobás lakás eladó, Erzsébetvárosban
30,5 M Ft
1 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 20 920 7137
ReferensMeleg Tímea Viktória
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest 3 szobás lakás eladó, Erzsébetvárosban

30 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálok a Rózsák terénél egy 63 nm2 hasznos alapterületű, beépített belső kétszintes, teraszos ingatlant. Az első szinten található a konyha, a tágas nappali és a fürdőszoba. A felső szinten egy gyermekszoba és egy hálószoba, amelyből nyílik a terasz. A csendes teraszon nagyszerű lehetőség van a reggeli kávé elfogyasztására. A lakás teljeskörűen felújított, cirkó fűtés ki lett építve. A rezsi költség nagyon kedvező.
A Társasház külső homlokzatának felújítására idén került sor, a belső pedig most van tervbe. A lakás elhelyezkedése kiváló, 4-es 6-os villamos gyalog 5 percnyi, 73-as, 74-es, 76-os troli 1 percnyi távolságra.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ha felkeltette a lakás az érdeklődését, hívjon bátran!

M177876

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020