Budapest, VI. kerület Vörösmarty utcaBudapest, VI. kerület Vörösmarty utcaBudapest, VI. kerület Vörösmarty utcaBudapest, VI. kerület Vörösmarty utcaBudapest, VI. kerület Vörösmarty utcaBudapest, VI. kerület Vörösmarty utcaBudapest, VI. kerület Vörösmarty utcaBudapest, VI. kerület Vörösmarty utcaBudapest, VI. kerület Vörösmarty utcaBudapest, VI. kerület Vörösmarty utcaBudapest, VI. kerület Vörösmarty utcaBudapest, VI. kerület Vörösmarty utcaBudapest, VI. kerület Vörösmarty utcaBudapest, VI. kerület Vörösmarty utca
Budapest, VI. kerület Vörösmarty utca
35 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapest, VI. kerület Vörösmarty utca
Budapest, VI. kerület Vörösmarty utca
35 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 518 5463
ReferensK
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, VI. kerület Vörösmarty utca

30 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Terézváros kiemelt részén, az Andrássy úttól néhány háztömbre, a Kodály köröndtől és az Oktogontól pár saroknyira eladó egy egyszobás, galériás lakás. Kiváló lehetőség Budapest egyik ikonikus negyedében, építészeti gyöngyszemekkel a környéken!

A lakás felújításra és az új tulajdonos ízlése szerinti átalakításra vár. A nagyszoba galériázott, a 4 méteres belmagasságnak köszönhetően a felső szint is jól használható. Az ingatlan fenntartási költsége alacsony. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja, a fűtést gázkonvektor biztosítja. A társasház kívül-belül karbantartott.

Frekventált környék: igazi belvárosi élet, éttermekkel, kávézókkal és üzletekkel a sarkon. A tömegközlekedés kiváló: a Földalatti, a villamos és troli vonalak könnyen elérhetővé teszik a lakást.

Figyelem! Az ingatlan kiváló befektetési lehetőséggel kecsegtet, hiszen az Airbnb megengedett a házban.

  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024