Budapest 3 szobás új építésű lakás eladó, TerézvárosbanBudapest 3 szobás új építésű lakás eladó, TerézvárosbanBudapest 3 szobás új építésű lakás eladó, TerézvárosbanBudapest 3 szobás új építésű lakás eladó, TerézvárosbanBudapest 3 szobás új építésű lakás eladó, TerézvárosbanBudapest 3 szobás új építésű lakás eladó, TerézvárosbanBudapest 3 szobás új építésű lakás eladó, TerézvárosbanBudapest 3 szobás új építésű lakás eladó, TerézvárosbanBudapest 3 szobás új építésű lakás eladó, TerézvárosbanBudapest 3 szobás új építésű lakás eladó, Terézvárosban
Budapest 3 szobás új építésű lakás eladó, Terézvárosban
138 000 000 Ft
2 M Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest 3 szobás új építésű lakás eladó, Terézvárosban
Budapest 3 szobás új építésű lakás eladó, Terézvárosban
138 M Ft
2 M Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 442 2186
ReferensDalos Mariann
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest 3 szobás új építésű lakás eladó, Terézvárosban

69 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

KURIÓZUM A BELVÁROSBAN! A világ örökségeként ismert Andrássy úton, századfordulós épületek környezetében, eredeti pompájába visszaállított, polgári stílusú, műemléki épület bővítésének köszönhetően hat kulcsrakész, okosotthon rendszerrel felszerelt, exkluzív lakás kerül kialakításra. Az elhelyezkedésen túl a lakások különlegessége többek között a nagyméretű, panorámás teraszok kialakításában rejlik.
A kínálatban megtalálható nappali + 2 szobás, nappali + 3 szobás, vagy 100 nm feletti, 4 szobás ingatlan is, de választhat privát tetőterasszal rendelkező duplex lakást is.
A beruházás keretében nemcsak az épület külső és belső homlokzata újul meg, hanem egy új, panorámalift beépítésére is sor kerül.
A fűtés-hűtés és meleg víz ellátásról levegő-víz hőszivattyús rendszer gondoskodik, a padlófűtés és mennyezeti hűtés-fűtés nemcsak a legkorszerűbb technológiát, hanem az alacsony fenntartási költséget is garantálja.
A beruházást minden igényt kielégítő, modern és igényes megoldások jellemzik, a kedvező tájolásnak köszönhetően napfényes életteret biztosítva az ott lakók számára.
A környék a Belváros legnépszerűbb és egyben legértékesebb, külföldiek által is rendkívül kedvelt része. Értékálló és presztízs ingatlan. A kínálatból a legkülönlegesebb belvárosi életérzést és stílust keresők és a befektetési céllal vásárlók is megtalálhatják álmaik otthonát. Várható átadás: 2020. ősz

  • egyéb fűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020