Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Teréz körút, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Teréz körút, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Teréz körút, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Teréz körút, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Teréz körút, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Teréz körút, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Teréz körút, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Teréz körút, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Teréz körút, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Teréz körút, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Teréz körút, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Teréz körút, 2 szobás
37 500 000 Ft
833,3 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Teréz körút, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Teréz körút, 2 szobás
37,5 M Ft
833,3 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 525 6122
ReferensGyűrű Zsuzsa
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Teréz körút, 2 szobás

45 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínálunk Budapest, Teréz krt. egyik társasházának 3. emeletén kialakított 50 nm alapterületű, 2 szobás, külön konyhás tágas, felújított társasházi lakást.

A lakás nagyon jó elrendezésű, a 2 külön bejáratú szoba teljes értékű, az egyik 12 nm, a nagyobbik 18 nm. A fürdőszoba káddal felszerelt és egyben a villanybojlernek is helyet ad. A Wc külön került kialakításra. A lakás csendes, mert nem a krt. felőli oldalon, hanem a belső udvari részen helyezkedik el.

A kialakításból eredően a lakás ideális fiatal pároknak, kisgyermekes családoknak, de befektetési célra is kiváló. A lakás újszerű állapotú, felújításon esett át, jelenleg üres, azonnal költözhető. A konyhabútor és a tűzhely a vételár részét képezi.

A társasház rendezett, közepes állapotú, lifttel rendelkezik. A lakó közösség barátságos, összetartó.

A fűtést konvektorok, a meleg víz ellátást villanybojler biztosítja. A fenntartási költség alacsony, közös költség 6 000 Ft/hó. A fűtés költség télen kb. 10 000 Ft körül alakul. A parkolás az utcán oldható meg. A közlekedés kiváló, 4-6-os villamos, Metro a közelben.

Bevásárlási lehetőség szintén kiváló, a Nagykörúton mindenféle üzlet megtalálható.

XI. kerületi ingatlan értékegyeztetéssel, ráfizetéssel beszámítható vagy akár cserélhető.

Igény esetén, kollégáink készséggel segítenek a hitelfelvételi lehetőségek ismertetésében, illetve az adásvételi szerződéshez szükséges ügyvédi szolgáltatásokban!

Ne maradjon le az ajánlatról! Keressen bizalommal, akár hétvégén is.

  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021