Lakás eladó Budapest, 83 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 83 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 83 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 83 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 83 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 83 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 83 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 83 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 83 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 83 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 83 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 83 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 83 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 83 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 83 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, 83 négyzetméteres
84 000 000 Ft
1 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Budapest, 83 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, 83 négyzetméteres
84 M Ft
1 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 20 968 0566
ReferensKirály Mónika
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, 83 négyzetméteres

83 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Az erkélyes, napfényes lakás a csendes, egyirányú Vasvári Pál utcában található, amely a Király utcából nyílik. Az Önkormányzat tervei szerint a közeljövőben sétáló utcává alakítják, így a kevés átmenő forgalom is megszűnik. A 20 lakásos társasház rendezett anyagi körülményekkel rendelkezik, a külső homlokzat, a tető és a gázvezetékek cseréje már megvalósult. Jelenleg a belső homlokzat felújítására pályáznak.

A lakás igényesen és esztétikusan felújított. A teljes körű renoválás alkalmával cserélték a cirkó kazánt, mely a fűtést és melegvizet adja, kéményt béleltek, a villamos hálózatot újra vezetékelték, az eredeti fa nyílászárókat, redőnyöket felújították. Továbbá a parketta csiszolása mellett a falak festése is megtörtént.

Belépve az tágas előszobába jobbra egy kamrát találunk, egy külön wc-t és a zuhanykabinos fürdőszobát. Balra a konyha található, amiből egy félszoba nyílik. Jelenleg vendég szobaként funkcionál, de akár gyermek vagy dolgozó szobának is kialakítható. A bejárattal szemben az erkélyes hálószobát és a nappalit találjuk. Mindkettőnek külön bejárata van, de átjárás is biztosított. A szobák világosak, jól benapozottak, köszönhetően a nagy méretű ablakoknak és a Déli tájolásnak.

A lakás légkondicionálóval felszerelt, vízórás, a közös költségen felül / 12 000.- Ft/ minden egyedi mérés alapján fizetendő. A jelenlegi tulajdonosok a szomszéd utcában kedvező áron 2 autónak bérelnek mélygarázst, melyet szívesen átruháznak az új vevőre.

Elhelyezkedése kiváló, a nagykörút, az Andrássy út pár perces sétával elérhető. A kis földalatti 3 percre, az M2-es és M3-as metró 8 perc sétára van. Kikapcsolódási, szórakozási, bevásárlási lehetőségek karnyújtásnyira.

Az ingatlan per és tehermentes, a vételár megfizetését követően azonnal birtokba is vehető!

Az ár Irányár: 84 M Ft

  • Épület emelet: 2.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021