Budapest lakás eladó, 3+1 szobásBudapest lakás eladó, 3+1 szobásBudapest lakás eladó, 3+1 szobásBudapest lakás eladó, 3+1 szobásBudapest lakás eladó, 3+1 szobásBudapest lakás eladó, 3+1 szobásBudapest lakás eladó, 3+1 szobásBudapest lakás eladó, 3+1 szobásBudapest lakás eladó, 3+1 szobásBudapest lakás eladó, 3+1 szobásBudapest lakás eladó, 3+1 szobásBudapest lakás eladó, 3+1 szobásBudapest lakás eladó, 3+1 szobásBudapest lakás eladó, 3+1 szobásBudapest lakás eladó, 3+1 szobásBudapest lakás eladó, 3+1 szobásBudapest lakás eladó, 3+1 szobásBudapest lakás eladó, 3+1 szobás
Budapest lakás eladó, 3+1 szobás
59 000 000 Ft
590 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, 3+1 szobás
Budapest lakás eladó, 3+1 szobás
59 M Ft
590 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 442 7057
ReferensMezei Mariann
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, 3+1 szobás

100 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Néhány percre az Andrássy úttól, a Rózsa utca VI. kerületi részén, egy 1891-ben épült polgári társasház magasföldszintjén kínálunk megvételre egy 99 nm-es, három szoba – hallos, utcai fekvésű, felújítandó lakást.

A lakóház három emeletes, belső homlokzata jó állapotú, külső homlokzata felújításra vár, a lakóközösség csendes, kulturált.

A lakás bejárata az utca szinttől jó néhány lépcsőfoknyival magasabban fekvő udvarról közelíthető meg, aminek következtében a szobák ablakai fejmagasság fölött helyezkednek el, védve a kíváncsi tekintetektől.
Belépve a lakásba, az előszobába érkezünk melynek bal oldalán található a konyha, jobbra a méretes kamra és a szeparált toalett, szemben pedig az étkezőként használt hall. Innen a nappaliba haladhatunk tovább, melynek mindkét oldalán egy-egy hasonló méretű, szép tágas szoba helyezkedik el. Az egyik szobába a 4,1 méteres belmagasságot kihasználva, a helyiség arányaihoz illő galéria is került. Mindhárom szoba utcai fekvésű, hatalmas ablakaiknak köszönhetően világos.
A kádas fürdőszoba a hallból érhető el.

Felújítás után a lakás mindazok számára kellemes otthont biztosíthat, akik kedvelik a polgári miliőt és ragaszkodnak a belváros közelségéhez, de irodának, rendelőnek, stúdiónak is kiválóan alkalmas.

Műszaki információ
Az ingatlan felújítást igényel. A szobák és az étkező burkolata jó állapotú fa parketta, a többi helyiség járólapos. A nyílászárók fából készültek, a fűtést konvektorok biztosítják, a meleg vizet gáz vízmelegítő szolgáltatja. Minden fogyasztás saját órával mérhető.

Közlekedés
A közlekedés kiváló, az M1 földalatti, a 105-ös busz, 70-es, 78-as, 73-as, 76-os troli megállói pár perc sétára találhatók.


Adatbázisunkban számos ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület szint: 4. emelet

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021