Eladó 3 szobás lakás Lipótvárosban, Budapest, Szent István körútEladó 3 szobás lakás Lipótvárosban, Budapest, Szent István körútEladó 3 szobás lakás Lipótvárosban, Budapest, Szent István körútEladó 3 szobás lakás Lipótvárosban, Budapest, Szent István körútEladó 3 szobás lakás Lipótvárosban, Budapest, Szent István körútEladó 3 szobás lakás Lipótvárosban, Budapest, Szent István körútEladó 3 szobás lakás Lipótvárosban, Budapest, Szent István körútEladó 3 szobás lakás Lipótvárosban, Budapest, Szent István körútEladó 3 szobás lakás Lipótvárosban, Budapest, Szent István körútEladó 3 szobás lakás Lipótvárosban, Budapest, Szent István körút
Eladó 3 szobás lakás Lipótvárosban, Budapest, Szent István körút
78 990 000 Ft
1,4 M Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás lakás Lipótvárosban, Budapest, Szent István körút
Eladó 3 szobás lakás Lipótvárosban, Budapest, Szent István körút
79 M Ft
1,4 M Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 682 5983
ReferensGyöre Zsuzsanna
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 3 szobás lakás Lipótvárosban, Budapest, Szent István körút

57 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

SZUPER HELYEN, SZUPER LAKÁS!

Megvételre kínálok egy teljes körűen felújított lakást Budapest szívében, az V. kerületben! Nagypolgári, elegáns, világos lakás!

Ez a második emeleti otthon új fűtésrendszert kapott, beleértve a radiátorokat, csövezést és egy gázkazánt, amely egyedi mérés alapján biztosítja a melegvizet.

Az előszobában és a szobákban infra fűtőfilm, míg a fürdőszobában infra fűtőszőnyeg gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A lakás víz- és elektromos rendszere is teljesen megújult, beleértve a háromfázisú áramellátást is a nagyobb biztonság érdekében.

A konyhát az új tulajdonos saját ízlése szerint alakíthatja ki, a már meglévő víz-, szennyvíz-, gáz-, áram-, és páraelszívó csatlakozások, valamint a mosogatógép kiállás segítségével.
A fürdőszobát egy modern, üvegválaszfalas zuhanyzó, új szaniterek, WC, törölközőszárító és mosógép beállás jellemzi, továbbá egy csendes gázkazán is helyet kapott itt.

A nyílászárók szigetelése és az üvegek cseréje is megtörtént már.

A lakás kiváló elhelyezkedése miatt, pár lépésre a Westend bevásárlóközponttól és a Nyugati pályaudvartól, gyorsan és könnyen kiadható, így kezdő lakásnak, ügyvédi irodának vagy bármilyen cég székhelyének is remek választás!

Per és tehermentes!
Azonnal birtokba vehető!
Hívjon és egyeztetés után mutatom!!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024