Eladó 2 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 2 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 2 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 2 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 2 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 2 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 2 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 2 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 2 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 2 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 2 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 2 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 2 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 2 szobás lakás, Ferencvárosban, Budapest
Eladó 2 szobás lakás, Ferencvárosban, Budapest
33 900 000 Ft
788,4 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás lakás, Ferencvárosban, Budapest
Eladó 2 szobás lakás, Ferencvárosban, Budapest
33,9 M Ft
788,4 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 132 6045
ReferensVogel Dávid István
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás, Ferencvárosban, Budapest

43 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Budapest IX. kerület, Üllői úton, a Semmelweis Egyetem közelében egy 43 nm alapterületű, 2 szobás, napfényes, teljesen felújított, III. emeleti társasházi lakás.

A lakás egy lift nélküli polgári házban található. A kisszobában egy 6 nm-es fekvőgaléria is kialakításra került. Az ingatlan a belső udvarra néz.

A teljeskörű felújításnak köszönhetően a fürdőszoba és a konyha megújult. A konyhabútor kialakítása az új lakóra vár! A szobákban minőségi szalagparketta, a többi helyiségben új járólap került lerakásra. A szomszéd felé a falat hang-és hőszigeteléssel látták el, így a lakás nagyon csendes. Az eredeti nyílászárókat új, műanyag nyílászárókra cserélték.

A közös költség 13.790,- Ft/hó, ami magába foglalja a vízfogyasztást is. A villany és gázfogyasztás egyedi mérőórák alapján kerül elszámolásra.

A társasház szépen karbantartott, a rendről és a tisztaságról a közös képviselet gondoskodik. A lakóközösség fiatalos, családias, segítőkész, emiatt a ház lakói szeretnek ott élni!

Kellemes környezet, játszótér, kutyasétáltatási lehetőség fogadja az ide látogatókat (Ludovika). A Duna part pár perc sétával elérhető, ahol nyugalomra, kikapcsolódásra, kocogásra, kerékpározásra is kiváló lehetőség nyílik.

A lakás tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető (M3 metró). Az M5 autópálya 5 perc alatt elérhető! Az M6 és M0 is nagyon gyorsan elérhető.

A közelben élelmiszerboltok, posta, bank, gyógyszertár, fitneszterem és mozi találhatók (Corvin negyed). A környékbeli éttermek, kávézók, kisboltok, zöldségesek teszik igazán hangulatossá ezt a városrészt.

A lakás egyetemistáknak, fiatal pároknak, házaspároknak, befektetőknek tökéletes választás!

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon most! Szükség esetén teljeskörű ügyintézéssel (kedvezményes hitelkonstrukcióval, megbízható ügyvédi közreműködéssel) állok a rendelkezésére!

Referenciaszám: M199828

Referencia szám: M199828

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021