Eladó lakás, Budapest, Óbuda, Vörösvári út, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Óbuda, Vörösvári út, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Óbuda, Vörösvári út, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Óbuda, Vörösvári út, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Óbuda, Vörösvári út, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Óbuda, Vörösvári út, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Óbuda, Vörösvári út, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Óbuda, Vörösvári út, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Óbuda, Vörösvári út, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Óbuda, Vörösvári út, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Óbuda, Vörösvári út, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Óbuda, Vörösvári út, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Óbuda, Vörösvári út, 2+1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Óbuda, Vörösvári út, 2+1 szobás
41 000 000 Ft
630,8 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Óbuda, Vörösvári út, 2+1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Óbuda, Vörösvári út, 2+1 szobás
41 M Ft
630,8 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 308 6669
ReferensKováts Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Óbuda, Vörösvári út, 2+1 szobás

65 m2alapterület
2 és fél szoba
panellakás
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

III. kerületben, Óbudán a Flórián tér közelében eladó egy VIII. emeleti, panorámás, 65 nm-es, 3 szobás, jó állapotú lakás, 10 emeletes, panelprogramos épületben. A korszerű műanyag ablakok teljesen kizárják a külvilág zajait.
A lakást tulajdonosa 2010-ben újította fel, akkor kapott új burkolatot az előszoba, a konyha, a fürdő és a wc. A fürdőszobában a kád helyett zuhanyzót alakítottak ki, „örökéletű” kerámia tálcával. Ezzel egy időben újították fel az elektromos- és a vízvezetékeket.
A lakás D-Ny-i szobáiból a Mátyáshegy, Remetehegy, Hármashatárhegy megnyugtató erdős látványa tárul a szemünk elé a Kiscelli Múzeummal (esténként gyönyörűen kivilágítva), de az erkélyről balra tekintve még az Országház kupoláját is láthatjuk. A nappaliban légkondicináló található, mely segít átvészelni a nyári meleget, bár ez jelentősen csökkent az épület hőszigetelése óta.
A konyha és a harmadik szoba É-K-i fekvésű, csöndesebb, hűvösebb, a házak közötti parkra néz, de az épületek fölött a Pilis hegység csúcsit is láthatjuk.
A ház hőszigetelése öt évvel ezelőtt történt, azóta sokkal kevesebb a fűtésköltség (télen tizenötezer, nyáron ötezer körül), és nyáron pedig nem melegszik fel a lakás. A házban lakók igényességére jellemző, hogy szinte egyedülálló módon a lépcsőházat minden nap takaríttatják, emiatt nagyon jó érzés fogja el a hazatérőket és a vendégeket is.
A ház előtt nem szabad megállni autóval, de a mögötte kialakított parkolóban szinte mindig van hely. Aki tömegközlekedést használ, válogathat a buszok (9,34,106,109,111, stb) és villamosok ( 1,17,19,41) között, melyekkel a város minden pontja felé elindulhat.

  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 8.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020