Eladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás Budapest
Eladó 3 szobás lakás Budapest
61 900 000 Ft
967,2 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás lakás Budapest
Eladó 3 szobás lakás Budapest
61,9 M Ft
967,2 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 30 902 6760
ReferensÁbrahám Péter
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 3 szobás lakás Budapest

64 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó egy II. kerületi zöld környezetben található, világos lakás!
A 62nm-es csöndes környezetben található lakáshoz tartozik egy 4,5nm-es loggia is, ami még inkább növeli komfort érzetet.
A zárt és zöld közös kertből érhető el a lépcsőház, amely a 2. a sorban. A lakás a 2. emeleten található és ennek köszönhetően kimondottan látványos kilátás tárul elénk.Elosztása: 2 külön nyíló szoba, nappali, világos tágas konyha, fürdőszoba, valamint egy külön WC. A jelenlegi tulajdonosok több ízben is felújították az ingatlant, amely magába foglalja a nyílászárók, fűtés, burkolatok cseréjét.Az ingatlanhoz tartozik egy közös tároló is.
A házban is megtörténtek a fontosabb felújítások, mint például a fő nyomócső, valamint a kazán cseréje. A háznak van alapja az esetleges későbbi felújításokra is.
A fiatalos lakásban jelenleg egy fiatal pár lakik egy pici gyerkőccel és nagyon szerettek itt lakni csak a következő baba érkezésével bővíteni szeretnék az életteret.
Mind a közlekedés mind a lakközösség tökéletes volt számukra így bátran ajánljuk az ingatlant mindenkinek, aki szereti a budai életérzést, a kilátást és a jó elosztású lakást.
Amennyiben kérdése lenne vagy megtekintené az ingatlan úgy várom hívását.

Referencia szám: LK028679

  • összkomfortos
  • házközponti
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021