Eladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobás
Eladó lakás, Budapest, 1 szobás
32 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, 1 szobás
Eladó lakás, Budapest, 1 szobás
32,9 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 418 2534
ReferensFerge Imre
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, 1 szobás

28 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínálunk, a II. kerület Országút részén a Rózsadomb részeként ismert, csendes privát saját teraszos 28 nm-es garzonlakást.A lakás megközelítése az utcafronti főépület szeparált, saját kis terasszal és lépcsőfeljárón keresztül történik.
A lakásról:
A lakás teljesen felújított, villanyvezetékek, víz vezetékek, nyílászárók, és burkolatok egyaránt cserélve lettek, továbbá a nappali háló amerikai konyhás. A konyha gépesített, elektromos sütővel felszerelt, kerámia főzőlappal, mind ez a vételár részét képezi.
A lakásban a fűtést korszerű Norvég fűtőpanel biztosítja.
A panel azon egyszerű elmélet szerint fűt, hogy az alsó nyílásokon beáramló hideg levegőt a fűtőbetét felmelegíti, majd a frontlapon található kivezető rácson (mely segít a hatékony légkeringetésben) keresztül felemelkedik (nem fújja, hanem áramoltatja, mivel nincs benne ventilátor), így a teljes szoba légterét egyenletesen megmozgatja és felmelegíti. A fűtést egy alkalmazás segítségével, okos telefonról is irányíthatja a lakás leendő tulajdonosa.
Az épületről:
Komor Marcell és Jakab Dezső Korának két ismert építésze, saját családjaik számára építette fel 1909 és 1911 között a mai II. Keleti Károly utca 29-31. alatti ikervillát és a hozzátartozó két bérházat. Az emelkedő telek hátsó traktusában van a két villa és az utca felé néző telekrészen állnak a bérházak. Az egyik oldalon Komor Marcell és családja, a másikon Jakab Dezső és családja lakott. A két ugyanolyan kapun át megközelíthető villát középen egy tűzfallal választották el egymástól, a földszint kert felőli oldalán egybenyitható építészirodát alakítottak ki.
Ajánlom mindazoknak, akik egy értékálló befektetést keresve, legyen az saját részre történő vásárlás, vagy netán kiadási szándékkal. Továbbá nem engednek, a varázslatos Budai, Polgári környezethez, mind e mellett fontos számukra a kiváló tömegközlekedés.
Közelben a Margit körút, a Mechwart Liget, 4.-es villamos megállója, Szél Kálmán tér metró megálló.
A szórakozásról és a bevásárlási lehetőségekről pedig a Mammut bevásárló és Szórakoztató központ gondoskodik majd.
A lakás költözhető tehermentes, jöjjön el tekintse meg személyesen, megtekintés rugalmasan.
Ferge Imre
HAZATALÁLÓ-INGATLANIRODA

  • összkomfortos
  • elektromos
  • Épület emelet: félemelet
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019