Budapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobás
Budapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobás
129 900 000 Ft
1,4 M Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobás
Budapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobás
129,9 M Ft
1,4 M Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 342 1777
ReferensKeresztesi Péter
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Vízivárosban, Várfok utca, 3 szobás

90 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
A lakás kiváló helyen, az I. kerületben, a Budai vár tövében található. A leendő tulajdonosának igazán kivételes és nagyszerű érzés lehet majd ebben az impozáns környezetben élni a mindennapjait. A megújult Szél Kálmán tér közelsége kiváló infrastruktúrát biztosít a lakásnak, mind vásárlási, szórakozási, vagy közlekedési szempontból. A 2-es metró, a 4-es, 6-os, 17-es, 56-os, 59-es és 61-es villamosok és több buszjárat is 3-4 perc sétára vannak a lakástól. Az ingatlan közelében minden kulturális és szórakozási igényt ki lehet elégíteni, ugyanis több étterem, bár, mozi, jóga stúdió, kiállító terem, galéria, múzeum és sok egyéb szórakozási, vagy sportolási lehetőség adott. A Várnegyedben pedig számtalan látványosságot, templomot, több parkot és megannyi kikapcsolódási lehetőséget talál, aki ide fog költözni.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, klasszikus polgári stílusú, földszint + 1 emeletes társasház külső homlokzata felújított és a belső lépcsőház is kifogástalan állapotú.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 90 nm-es nappali- étkező-konyha + 2 hálószobás, 2 fürdőszobás, műszakilag és esztétikailag kiemelkedő minőségben felújított lakás a társasház 1. emeleten található, mely lifttel könnyen megközelíthető. A felújításba beletartozik a teljes nyílászárók cseréje, a fűtés korszerűsítése, teljes villany és vízvezetékek, a gyönyörű és modern konyha, a fürdőszobák ízléses felújítása, valamint a minőségi burkolatok, gépek és bútorok. A lakásban található bútorok és műszaki felszerelések a vételár részét képezik.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 90 nm
Belmagasság: 3,7 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás minden helyiségében külön szabályozható padló és fal fűtését, valamint a meleg víz használatát gáz (cirkó) biztosítja. További felszereltség:
- 3 rétegű üvegezés a 6 kamrás műanyag nyílászárókon
- Motoros alumínium redőnyök
- Programozható öntözőrendszer ablakpárkány és erkély növényeknek
- Padló -és falfűtés (helységenként külön szabályozható)
- Hűtő-fűtő klímarendszer
- Készenléti melegvíz (160l cirkulációs vezetékkel)
- Gépesített konyha
- Riasztó, Safe
- Ledes fő-és hangulatvilágítás rendszer
- "Stand by" kapcsoló rendszer
- 5.1 Házimozi kábelezés minden szobában
- HD Projektor, motoros vászon (12 nm), 5.1.-es házimozi rendszer, Beépített Hangfalak
- Szauna
- Masszázs kád
- Teljes falfelület dryvit hálózva a repedések elkerülése érdekében
- Teljes falfelület tapétázva
- Teljes hangszigeteltség Blue Acousto és Üveggyapottal
- Egyedileg gyártott fa ajtók, bútorok
- Bárpult
- Bőr kanapé és bőr ágyak
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 37.212 Ft/hó, mely tartalmazza a felújítási alapot, a szemétszállítás költségét, a lépcsőház takarítást, a lépcsőház közös villanyfogyasztását a közös képviselet költségét és a társasház biztosítást. Minden fogyasztás további fogyasztás (víz, villany és gáz) órával mérhető.
PARKOLÁS:
Parkolásra utcán, közterületen, fizetős övezetben van lehetőség.
Ár: 129,9 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019