Budapest, lakás eladó, Gellérthegy, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Gellérthegy, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Gellérthegy, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Gellérthegy, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Gellérthegy, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Gellérthegy, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Gellérthegy, 2 szobásBudapest, lakás eladó, Gellérthegy, 2 szobás
Budapest, lakás eladó, Gellérthegy, 2 szobás
66 900 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Budapest, lakás eladó, Gellérthegy, 2 szobás
Budapest, lakás eladó, Gellérthegy, 2 szobás
66,9 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 70 412 4306
ReferensFodor Tivadar
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, lakás eladó, Gellérthegy, 2 szobás

62 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó napfényes 2 szobás tégla építésű polgári lakás Krisztinavárosban!

Eladó egy 62 m²-es, 2 szobás, földszinti téglalakást az I. kerületben, Budapest egyik legkedveltebb részén, a Gellért-hegy lábánál.
Minden szempontból ideális otthon lehet családosoknak, vagy befektetőknek egyaránt!

A MOM Park közelében helyezkedik el, kiváló lokációval rendelkezik, mind autóval, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető, parkolni az utcán lehet.

A lakásba belépve az előszobából balra nyílik az ablakos konyha, mely a belső zöld kertre néz és van egy kamrája is, azt követően jobbra a fürdőszoba és vele szemben a wc helyezkedik el. Az előszobából jutunk el a nappaliba, abból pedig balra nyílik a hálószoba, mindkét helyiség az utcafront felé néz.

A lakás déli tájolású, ennek köszönhetően nagyon világos lakás. Pár éve lettek felújítva a vezetékek, az ablakok cseréje és az ajtók lefestése megtörtént, a lakás klímás. A fürdőszoba, a wc, konyha, előszoba felújítására is sor került tavaly. A melegvizet Ariston bojler biztosítja és a fütése pedig gáz cirkó, ezeknek köszönhetően a rezsije kedvező. A bejáratnál egy 16 ponton záródó biztonsági ajtó található.

Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy további kérdése van, várom megkeresését!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024