Budakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakás
Budakalász eladó lakás
30 900 000 Ft
908,8 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budakalász eladó lakás
Budakalász eladó lakás
30,9 M Ft
908,8 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTak
Telefonálok

Eladó lakás
Budakalász eladó lakás

34 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budakalász központjában eladóvá vált 1+1 fél szobás világos 1 emeleti jó állapotú társasházi lakás 2002-ben épült házban. Alacsony fenntartási költségek jellemzik, házközponti fűtés. Lakás nem főútra néz.
Kiváló elhelyezkedése miatt (HÉV közelsége )tökéletes befektetés, gyorsan kiadható.
Tehermentes, 1/1 tulajdonú, azonnal birtokba vehető.
M258390

Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024