Budakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakásBudakalász eladó lakás
Budakalász eladó lakás
59 800 000 Ft
949,2 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Budakalász eladó lakás
Budakalász eladó lakás
59,8 M Ft
949,2 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 20 962 2607
ReferensSzabó Ildikó
Telefonálok

Eladó lakás
Budakalász eladó lakás

63 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budakalászon, Lenfonó HÉV megálló közelében eladó egy 2005-ben épült, igényesen felújított, 58 m2 nettó lakóterű, terasz és kertkapcsolatos, hangulatos, földszinti téglalakás. Az ingatlan szigetelt társasházban található, fenntartási költsége alacsony. A lakás a közös lépcsőházból és a kert felől is megközelíthető, szükség esetén akadálymentesíthető. A lakótér előszoba, nappali-konyha-étkező, 2 szoba, fürdőszoba tagolású, a nappalihoz fűthető télikert/dolgozó, terasz és kizárólagos használatú előkert kapcsolódik, a kisebbik szoba jelenleg gardróbként funkcionál. A lakást 2019-ben teljes körűen felújították, átalakították, új bútorok, burkolatok, szaniterek, nyílászárók kerültek beépítésre, elrendezése akkor nyerte el mai, jól átgondolt formáját. Az épület fűtése és használati melegvíz-ellátása házközponti, a hőleadók egyedi hőmennyiségmérővel ellátott radiátorok.
A társasház területén lehetőség van zárt felszíni, vagy mélygarázsban lévő parkolóhely bérlésére, ill. vásárlására is.
Az ingatlan a város központjától 500 méterre helyezkedik el, kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a közelben oktatási és egészségügyi intézmények, művelődési ház és könyvtár, tömegközlekedési és bevásárlási lehetőség, kiépített kerékpárút található, Omszki-tó 15, Duna part 30 perces sétával érhető el.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024