Lakás eladó Békéscsaba, 69 négyzetméteresLakás eladó Békéscsaba, 69 négyzetméteresLakás eladó Békéscsaba, 69 négyzetméteresLakás eladó Békéscsaba, 69 négyzetméteresLakás eladó Békéscsaba, 69 négyzetméteresLakás eladó Békéscsaba, 69 négyzetméteresLakás eladó Békéscsaba, 69 négyzetméteresLakás eladó Békéscsaba, 69 négyzetméteresLakás eladó Békéscsaba, 69 négyzetméteresLakás eladó Békéscsaba, 69 négyzetméteresLakás eladó Békéscsaba, 69 négyzetméteresLakás eladó Békéscsaba, 69 négyzetméteresLakás eladó Békéscsaba, 69 négyzetméteres
Lakás eladó Békéscsaba, 69 négyzetméteres
29 500 000 Ft
427,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Békéscsaba, 69 négyzetméteres
Lakás eladó Békéscsaba, 69 négyzetméteres
29,5 M Ft
427,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 788 2650
ReferensP
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Békéscsaba, 69 négyzetméteres

69 m2alapterület
3szoba
panellakás
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Fiatalok figyelem!

Eladásra kínálok békés vármegyében Békéscsaba városában a Millennium lakótelepen egy 69 négyzetméteres negyedik emeleti zárószinti lakást. A lakást a tavalyi évben szinte teljes körűen felújították, mely felújítás magában foglalta külső és belső nyílászárókat, a burkolatokat, valamint a fűtés meleg víz rendszert. A gázkazán még garanciával rendelkezik. A falak újragletteltek, frissen festettek.

A fiatalos kis lakás - mely nem is olyan kicsi- az új tulajdonos részére két darab élhető nagyságú szobát, egy 24 négyzetméteres nagy nappalit, kis konyhát fürdőszobát és wc -t kínál.

A környékre elmondható hogy bár központi elhelyezkedésű mégis csendesnek mondható, parkolóhely állandóan van a ház előtt ugyanakkor a lakóközösség csendes, segítőkész A lakótömb végében játszótér illetve pár perc távolságra a Tesco illetve a vasútállomás megtalálható. Buszmegálló és üzletek is a közelben megtalálhatóak.

A lakás fiatalok részére kiváló központi helyen csendes környezetben van. A konyha befejezése illetve kialakítása az új tulajdonosra vár e-tárgykörben az eladó kompromisszum kész a vételárat illetően.

Ajánlom a lakást első lakásnak fiatal házaspárnak avagy befektetésre is.

A lakáshoz egy földszinti tároló is tartozik a közös költség vállalható.

Az ingatlanra kedvezményes CSOK + hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállalom. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.


Amennyiben felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024