Lakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteresLakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteres
Lakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteres
149 500 000 Ft
1,6 M Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteres
Lakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteres
149,5 M Ft
1,6 M Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 433 5341
ReferensMajor
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Balatonföldvár, a Rét utcában, 91 négyzetméteres

91 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Vitorlázók, hajósok, Balaton szerelmesei figyelem!!! A parttól, bevásárlóközponttól 200 méterre, a város központjában, az E- és vitorláskikötő közelében, új építésű kertkapcsolatos luxuslakás, mélygarázzsal, wellness részleggel, óriási terasszal ELADÓ!!!!

Jellemzők:
- 150 m2-es saját kert,
- 49 m2-es terasz,
- 74 m2 lakótér,
- ablakokkal, ajtókkal körülölelt, napfényes nappali,
- felszerelt, gépesített amerikai konyha,
- 2 tágas hálószoba, külön ajtóval a teraszra és a kertre,
- káddal, WC-vel felszerelt fürdőszoba,
- vendég WC,
- klíma, riasztó, elektromos kapu, elektromos garázskapu, kamerarendszer.

​A lakáshoz tartozik egy saját tároló és autóbeálló a mélygarázsban. A wellness rész a társasház saját tulajdona, melyben szauna és jakuzzi található.
Jöjjön és nézzük meg együtt ezt a kivételes elhelyezkedésű igényes ingatlant!

Figyelem az adatlap megbízóinktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni! A HOUSE 36 kínálatában található összes ingatlannal kapcsolatban tudok felvilágosítást nyújtani! Hívjon bizalommal! Szolgáltatásaink Kereső ügyfeleink számára INGYENESEK!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024