Balatonboglár eladó lakásBalatonboglár eladó lakásBalatonboglár eladó lakásBalatonboglár eladó lakásBalatonboglár eladó lakásBalatonboglár eladó lakás
Balatonboglár eladó lakás
189 990 000 Ft
1,5 M Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Balatonboglár eladó lakás
Balatonboglár eladó lakás
190 M Ft
1,5 M Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 70 272 6712
ReferensBányász Attila
Telefonálok

Eladó lakás
Balatonboglár eladó lakás

124 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Egyedi lehetőség!
Közvetlen vízparti telken, szinte az összes lakásból balatoni panorámát nyújtó fejlesztés kerül megépítésre. A lakások magas műszaki tartalommal felszereltek. Fa nyílászárók, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel kerülnek beépítésre. A belső burkolatok különböző méretekben választhatók magas színvonalú termékcsaládból. A lakások fűtését levegő-víz hőszivattyúk, a hűtést fan-coil rendszer biztosítja. A lakásokhoz kültéri parkoló 3.000.000 Ft-ért, tároló 600.000 Ft/ m2 áron vásárolható.A terület körben parkosított és a két épület között egy nagyméretű szabadtéri medence is helyet kapott.
Amennyiben felkeltette érdeklődését keressen bizalommal

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023