Panorámás
Budapest lakás eladó, 2+1 szobásBudapest lakás eladó, 2+1 szobásBudapest lakás eladó, 2+1 szobásBudapest lakás eladó, 2+1 szobásBudapest lakás eladó, 2+1 szobásBudapest lakás eladó, 2+1 szobásBudapest lakás eladó, 2+1 szobásBudapest lakás eladó, 2+1 szobásBudapest lakás eladó, 2+1 szobásBudapest lakás eladó, 2+1 szobásBudapest lakás eladó, 2+1 szobásBudapest lakás eladó, 2+1 szobásBudapest lakás eladó, 2+1 szobásBudapest lakás eladó, 2+1 szobásBudapest lakás eladó, 2+1 szobásBudapest lakás eladó, 2+1 szobásBudapest lakás eladó, 2+1 szobásBudapest lakás eladó, 2+1 szobásBudapest lakás eladó, 2+1 szobás
Panorámás
Budapest lakás eladó, 2+1 szobás
38 800 000 Ft
791,8 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, 2+1 szobás
Budapest lakás eladó, 2+1 szobás
38,8 M Ft
791,8 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 241 9910
ReferensNémeth Gábor
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, 2+1 szobás

49 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

MÁRTONHEGYEN ÖRÖKPANORÁMÁS-CSENDES 2 ERKÉLYES KLÍMÁS OTTHON ELADÓ SZÉP KERTES HÁZBAN 3 KÜLÖN SZOBA KIALAKÍTHATÓ !!!
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Mártonhegyen - Apor Vilmos tér közelében helyezkedik el csendes helyen. Tömegközlekedés kiváló, több busz: és villamos 59 megállója rövid sétatávolságra megtalálható. A környéken minden szolgáltatás elérhető, legyen az egészségügy, kereskedelem- MOM Park-Hegyvidék Bevásárlóközpont, vagy sportolás-kikapcsolódás a közeli hegyen, szórakozás.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Földszint + 2 emeletes, lapostetős, lift nélküli polgári, téglaépület. Az épület jó állapotú, az 1970-es években épült, folyamatosak az állagmegóvások. Közös képviselője agilis, kézben tartja a ház pénzügyeit, tervezettek a nagyobb korszerűsítések, felújítások. A lakás SAJÁT ZÁRT folyosóról nyílik, mely erkélyként is funkcionál összesen 12 lakás található a társasházban, a lakóközösség nyugodt életvitelű összeszokott.
Szép zöld gondozott kertje van, mely akár gyermek játszótere is lehet, de kiválóan alkalmas sütögetésre IS!
LAKÁS JELLEMZŐI:
Eladásra kínálok egy ÖRÖKPANORÁMÁS 2. emeleti,bruttó 49 nm-es (tulajdoni lapon 45 nm-es) 2 ERKÉLYES - KLÍMÁS jelenleg 2 szobás,
KIALAKÍTHATÓ 3 KÜLÖN SZOBÁS,Napfényes lakást.
Az ingatlan átlagos állapotú, így egy tisztasági festéssel használható is, de akár komolyabb átalakítást, modernizálást is lehet benne eszközölni.
Délnyugati tájolásának köszönhetően a lakás napfényes, mindkét szobája a szép, gondozott kert felé néz. A lépcsőházból saját teraszon keresztül közelíthető meg az Otthon ahová belépve az előtérbe lépünk, innen balra a konyha jobbra pedig a Külön wc és a kamra van (át lehet alakítani zuhanyzóvá). Az előszobából egyenesen a hallba léphetünk balra a fürdő , jobbra a háló, egyenesen pedig az erkéllyel rendelkező napfényes, Klímás nappali érkezünk.
Alaprajzi elrendezése nagyon jó, könnyen áttekinthetőek, elérhetőek az egyes helyiségek. Az ingatlan tulajdonviszonya teljesen rendezett,tehermentes, birtokba vétele gyorsan megoldható. Ideális választás lehet pároknak, családoknak, vagy befektetésnek egyaránt a kitűnő elhelyezkedése miatt!
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 45 nm + 2 Erkély = 8,3 nm
- Nappali: 17,6 nm
- Szoba: 10,74 nm
- Hall: 5 nm
- Konyha: 3,82 nm
- Fürdő: 3,24 nm
- Előtér: 2,84 nm
Belmagasság: 2,8 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtésről folyamatosan karbantartott , jó állapotban lévő cserépkályha gondoskodik, a meleg vízellátást gázüzemű vízmelegítő biztosítja.
A szobákban és a hallban jó állapotú parketta, a többi helyiségben járólap burkolat van.
A lakás irányárába beletartozik minden benne található bútor és műszaki felszerelés.
KÖLTSÉGEK:
-Közös költség: 12 000 Ft, amely magában foglalja a korlátlan vízhasználatot,kertgondozást, háztakarítást, szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást a közös képviselet díjazását és a ház biztosítását is.
Villany, Gáz: Egyéni fogyasztás alapján fizetendő.
TÁROLÓ: A pincében kb 6 nm-es saját, száraz, zárt, ablakos tároló.
PARKOLÁS:
Utcán, közterületen lehetséges, a környéken ingyenes a parkolás.
Irányár: 38,8 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • összkomfortos
  • gáz (héra)
  • Épület emelet: 2.
  • terasz
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019