Eladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás BudapestEladó 1+3 szobás lakás Budapest
Eladó 1+3 szobás lakás Budapest
45 900 000 Ft
695,5 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó 1+3 szobás lakás Budapest
Eladó 1+3 szobás lakás Budapest
45,9 M Ft
695,5 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 637 9192
ReferensSzabó Katalin Rebeka
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 1+3 szobás lakás Budapest

66 m2alapterület
1 és 3 fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A VIII. kerületben a Baross utcában, a Horváth Mihály tértől 1 perces gyalogtávolságra eladó ez a 66 nm-es, 1+3 félszobás 2. emeleti lakás!

A folyosón ez az utolsó lakás, így nincs előtte forgalom, valamint az ablakai a belső, csendes udvarra néznek. 2021-ben teljes felújítást kapott a lakás. A nyílászárók cseréje, víz-, villanyvezetékek cseréje megtörtént, valamint a helyiségek elrendezését is átalakították. Egy sarokkádas fürdőszobával egy nagyobb család is kényelmesen élheti mindennapjait. Az új gáz cirkó kazán is ide lett elhelyezve és a kémény is ki lett bélelve ennek megfelelően. Kialakításra került egy nagy nappali és 3 félszoba, a belső félszoba használható akár vendégszobának, vagy gardróbnak, mivel fényt a mellette lévő szobából kap. Amennyiben elegendő a 2 hálószoba, akkor össze is nyitható. A lakásban a teljes felújítás óta még nem lakott senki.

A ház jó állapotú, lakóközössége rendes, csendes. Akár azonnal be is költözhet, vagy befektetésnek is kiválóan megfelelő.
KÖZELBEN minden megtalálható, amire csak szükség lehet, boltok, gyógyszertár, Corvin Plaza, Egyetemek, általános iskola. Tömegközlekedéssel, pedig a város bármely pontja gyorsan elérhető. A ház előtt majdnem közvetlenül van egy buszmegálló ahonnan a 9-es busz és 72M, 83 trolik és a 909 és 909A éjszakai buszok indulnak, így a József körúthoz, a Kálvin térhez, vagy a Orczy térhez is percek alatt elérhetünk. Továbbá a 4-6-os villamossal tovább utazhatunk.

A lakás azonnal is költözhető, jöjjön el és nézze meg a lakást! Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bátran, akár hétvégén is, a megtekintés RUGALMASan megoldható.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az OTP csoport tagjaként, ügyfeleinknek lehetőségük van az OTP Bank által nyújtott kedvező hitel-, kamat- és díjkedvezmények igénybevételére. Az adás-vétel folyamatának megkönnyítése érdekében szakképzett kollégáink, ügyvédeink gyorsított ügyintézéssel állnak szíves rendelkezésükre.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022