Budapest 3 szobás lakás eladóBudapest 3 szobás lakás eladóBudapest 3 szobás lakás eladóBudapest 3 szobás lakás eladóBudapest 3 szobás lakás eladóBudapest 3 szobás lakás eladóBudapest 3 szobás lakás eladóBudapest 3 szobás lakás eladóBudapest 3 szobás lakás eladóBudapest 3 szobás lakás eladóBudapest 3 szobás lakás eladóBudapest 3 szobás lakás eladóBudapest 3 szobás lakás eladóBudapest 3 szobás lakás eladóBudapest 3 szobás lakás eladó
Budapest 3 szobás lakás eladó
60 900 000 Ft
998,4 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest 3 szobás lakás eladó
Budapest 3 szobás lakás eladó
60,9 M Ft
998,4 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 912 3580
ReferensRubóczky Tamás
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest 3 szobás lakás eladó

61 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálunk a belváros szívében a Paulay Ede utcában egy jó állapotú, 2. emeleti 61nm-es 3 szobás -valóságban 63nm lakást. A nagy belmagasságnak (3,9 m), jó méretű szobáknak köszönhető tágas térérzet, az ideális elrendezés és sok fény teszi nagyon élhetővé ezt a egyedi hangulatú, szép lakást.

LAKÁS
A lakás elrendezése, alaprajza optimális, minimális közlekedő /holt térrel. Az előszoba-konyha- étkező rész okosan megtervezett, nagyon jól használható része a lakásnak, ahol 4-6 fős kisebb baráti, családi társaság is kényelmesen étkezhet. Az előszoba konyha részből nyílik az udvari szoba (11,7 nm), amely a lakás másik 2 szobájától jól elkülönülve, a lakás 'másik végén' található. A nagy ablakoknak és az ENY-i fekvésnek köszönhetően késő délután benapozott, világos. Gyerekszobának, dolgozó vagy vendégszobának is tökéletes. A fürdőszoba és a különálló WC az étkező és 2 nagyobb szobát összekötő közlekedő részből nyílnak.

A lakás másik oldalán található a 2 nagyobb szoba - a nappali (15,7 nm) és a másik hálószoba (14 nm). A két egymásba nyíló szobát egy gyönyörű kétszárnyú ajtó választja el. A lakás ezen oldala DK-i tájolású, a 3,6 m magasságig érő nagy ablakokon keresztül egészen délig-13.00 óráig napfényt kap.
A lakás 2010-ben teljes körű felújításon esett át, majd 2020-ban a falak és a nyílászárók festésére és a villamoshálózat bővítésére került sor. A fűtést folyamatosan karbantartott konvektorok és egy norvég energiatakarékos hőpanel biztosítja. A házban a gáz-cirko ill villamos fűtésre átállás lehetőségei is adottak.

HÁZ
Az ház a századfordulón épült (1900-as évek), folyamatos karbantartáson, megújuláson esik át az újabb lakók érkezésével. A 10 kisebb és 6 nagyobb lakásból álló társasház lakói kulturált, csendes és barátságos közösséget alkotnak. A lakáshoz tartozik a ház pincéjében található tároló is.

KÖRNYÉK
A Deák tér és az Oktogon közelségének köszönhetően a környék közlekedése és infrastruktúrája kiváló. Pár perc séta távolságra található az 1-es, 2-es, 3-as metró, a 9, 15, 16, 105, 115, 100E buszok, a 4-6-os és a 47-49-es villamosok.

Kilépve a ház kapuján 1-2 percre gyalogosan elérhetőek a város legimpozánsabb helyei - az Andrássy út, az Opera, Bazilika, de a Dunapart, Váci utca, Vörösmaty tér is csak 10 perc séta. A lakás közvetlen környéke Budapest egyik legizgalmasabb, kulturálisan sokszínű része - az Opera, az Operett, Thália, Radnóti Színházak, a Zeneakadémia koncertterme szintén csak pár perc séta. A Liszt Ferenc téren, a Gozsdu udvarban és környékén található bárok, éttermek 300-400m-en belül megtalálhatóak. A lakástól az Andrássy úton pár perc alatt elérhető a Városliget, akár biciklivel akár közösségi közlekedéssel.
A közelben található számos üzlet, iskola, óvoda, posta, orvosi rendelő teszi kényelmessé az mindennapi életet.

A lakás elhelyezkedésénél és adottságainál fogva sokrétű hasznosításra alkalmas - megfelelő lehet otthoni munkát végző egyedülállóknak, pároknak, stúdió kialakítására vágyó művészeknek, de egy-két gyermeketnevelő családoknak is.

Az lakás befektetőknek is érdekes lehetőség.
Az ingatlan 1/1 tulajdon, tehermentes és azonnal költözhető.

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021