Budapest, III. kerület Fényes Adolf utca 2.
Budapest, III. kerület Fényes Adolf utca 2.
22 800 000 Ft
633,3 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
22,8 M Ft
633,3 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 20 314 6901
magánszemélySzalay Gergely
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, III. kerület Fényes Adolf utca 2.

36 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
felújítandó

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálunk, közvetlen tulajdonostól, egy 36+8 négyzetméteres galériázott, óbudai lakást.

Azonnal költözhető!

A lakás Óbuda frekventált helyén, egy közlekedési csomópontban, 3 percre a hév Tímár utcai megállójától, 2 percre a 9, 109, 111, 923, 934-es buszmegállóktól, 5-10 perc sétára a 17, 19, 41 es villamosmegállóktól helyezkedik el. Elegáns, gyorsan fejlődő, biztonságos környéken, egy kedves kis belső udvarral rendelkező, 10 lakásos műemléki házban található.

A lakásnak jó adottságai vannak és méretéhez képest, nagyobb fürdőszobával és sarokkáddal rendelkezik. A nagyszoba tágas, köszönhetően a nagy belmagasságnak, és két hatalmas udvarra néző ablakon keresztül a déli órákban sok napsütés éri. A lakáshoz tartozik egy közös használatban lévő, nagyobb pincehelyiség is.
A fűtése önálló gázkonvektoros, ami egyénileg szabályozható. A lakásnak saját vízórája van és egyéni fogyasztású.

A szomszédok kedvesek és barátságosak, ezért a belső udvarnak családias hangulata van. A ház adottságai miatt az udvar mindig nagyon csendes, egyáltalán nem szűrődik be az utca zaja.
A lakás előtt van egy szabadon felhasználható kb. 10 négyzetméteres kertrész, ami kedv szerint használható a kertészkedni vágyóknak, illetve kényelmes ki lehet ülni, mert van egy kis lebetonozott rész. Igény szerint elkeríthető.

A természet és a sportot kedvelőinek a Margitsziget és a Duna egy karnyújtásnyira van, illetve a Császár Komjádi uszoda, összesen 4 buszmegállónyira található. A kirándulni vágyóknak pár perc a Szentendrei hév vonala. Két buszmegállónyira található a Lajos utcai piac, illetve egy utcával feljebb több kávézó és étterem. Összesen 10 percnyi tömegközlekedésre található az Eurocenter, ahol több nagyobb bolt és mozi is van.

Az Óbudai Egyetem közelsége miatt, tökéletes lehet egyetemistáknak, illetve fiatal pároknak, első lakásnak, egyedülállóknak, idősebbeknek és befektetésnek. A lakás felújítandó, de nagyszerű lehetőségek rejlenek benne.

Irányára: 22,8 millió.

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: földszint
  • Rezsi: 30 000 Ft/hó

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020