Eladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai útEladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai útEladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai útEladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai útEladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai útEladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai útEladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai útEladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai útEladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai útEladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai útEladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai útEladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai útEladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai útEladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai útEladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai útEladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai útEladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai útEladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai útEladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai út
Eladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai út
99 500 000 Ft
1,1 M Ft/m2
 • 19 fotó
 • Térkép
Eladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai út
Eladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai út
99,5 M Ft
1,1 M Ft/m2
 • 19 fotó
 • Térkép
+36 20 479 8861
magánszemélyCzeglédy Zsolt
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó 4 szobás lakás Budapest, Nagybányai út

93 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

II. kerület Nagybányai út alsóbb részén, a Csalán úthoz közel, de a Kapy út forgalmától és zajától távol,TULAJDONOSTÓL eladó egy tulajdoni lapon 93 nm alapterületű, nappali + 3 hálószobás lakás, 9 lakásos társasházban . A valóságban a lakás területe erkéllyel együtt 100 nm. A 29-es busz 5 perc gyalog, a 11-es és 5-ös busz 10-10 perc séta távolságra van. A lakás árában benne foglaltatik a kertben hozzá tartozó kétállásos garázs egy kis és egy nagy autó részére, illetve egy 9 nm méretű saját tároló az alagsorban, valamint közös tároló helyiségek. A lakás alatt garázsok találhatók, melyek plafonja szigetelésre került.
A ház a 70-es évek közepén épült, jó állapotú, megtakarítással rendelkezik, a tetőszigetelés három éve lett felújítva, valamint egy pályázatot is nyert a ház, a teljes két emelet magas bejárati portál korszerűsítésére, melyhez az önrész rendelkezésre áll, a gyártási folyamat elindult.
A lakás teljes gépészeti, elektromos és esztétikai felújításon esett át, valamint kondenzációs kazán került beépítésre. A régi fa ablakokat hőszigetelt műanyag nyílászárókra cseréltük. Minden szobában szúnyogháló és alumínium redőny növeli a komfortot. A konyhában villanytűzhely található, teljes gépesített beépített konyhabútorral, mely szintén a vételár részét képezi. Mosógép kiállás a konyhában és a fürdőben is van. Fűtés: cirkó, radiátorok, valamint padlófűtés a hidegburkolatos részeken.
A házat körülöleli a közös használatú zöld kert, mely a lakásnak és az erkélynek intim hangulatot biztosít. Gyerekek részére ideális, van homokozó, játszóvár, hinta, grillező, stb. A lakás minden ablaka kertre néző, az utcafrontról nem lehet belátni. A szomszédok békés, kis lélekszámú összeszokott közösséget alkotnak.
Helyiségek és hozzávetőleges méreteik:
Nappali 27 nm
Háló 11 nm
Háló 10 nm
Háló 8,5 nm
Konyha-étkező: 12 nm
Fürdő WC-vel: 5 nm
külön WC, előszoba, folyosó
erkély kb 9,5 nm
A lakás eredetileg nappali + 4 háló elrendezésű volt, lehetőség van ezen elrendezés visszaalakítására is, a mostani nappali megosztásával.
Ingatlanközvetítők kérem, ne keressenek.

 • összkomfortos
 • gáz (cirko)
 • déli tájolás
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: félemelet
 • Épület szint: 2. emelet
 • terasz: 9 m2
 • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019