Békéscsaba eladó házBékéscsaba eladó házBékéscsaba eladó házBékéscsaba eladó házBékéscsaba eladó házBékéscsaba eladó házBékéscsaba eladó házBékéscsaba eladó házBékéscsaba eladó házBékéscsaba eladó házBékéscsaba eladó házBékéscsaba eladó házBékéscsaba eladó házBékéscsaba eladó házBékéscsaba eladó házBékéscsaba eladó házBékéscsaba eladó házBékéscsaba eladó házBékéscsaba eladó házBékéscsaba eladó ház
Békéscsaba eladó ház
15 800 000 Ft
142,3 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Békéscsaba eladó ház
Békéscsaba eladó ház
15,8 M Ft
142,3 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 770 3029
ReferensBelicza Tünde
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ház
Békéscsaba eladó ház

111 m2alapterület
2szoba
felújítandó
5754 m2telekméret
Az eladó ház leírása Jelentem a hirdetést

Csendet, nyugalmat, zöldövezetet kedvelők figyelmébe ajánlom!
Eladásra kínálok Békéscsabán főúthoz, belvároshoz közel, de a város zajától mégis távol 1.466 nm-es telken (kivett tanya) + 2 HA szántó (62 aranykorona) lévő, felújítandó, 111 nm-es, 2 szoba, konyha- étkezős vályogházat + 50 nm-es tégla építésű melléképület, további gazdasági épületekkel.
A tanya Nagyréten található, egy 5754 nm-es karbantartott telken helyezkedik el, amiből 1466 nm kivett tanya, 4288 nm szántóföld, mellette helyezkedik el még további 1,5 HA szántóföld.

A főépület 111 nm, 2 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba wc-vel, 2 kamra, mosókonyhából áll. Az ingatlan vegyes falazatú, felújítást igényel, de szerkezetileg jó, teljesen száraz.
Az ingatlan fűtéséről cserépkályhák gondoskodnak, a vízellátásról pedig ásott kút. Gáz bevezetésére van lehetőség.
Tartozik az ingatlanhoz egy 2003-ban épült 50 nm-es tégla épület, melyben garázs, konyha és egy szoba került kialakításra és további helyiségek alakíthatóak ki a magasított tetőtérben. Ezenkívül 7 db ól is kialakításra került.
Extra: ipari áram
A kert és a jó minőségű szántó gazdálkodásra, állattenyésztésre, növénytermelésre is kifejezetten alkalmas. Az ingatlan rengeteg lehetőséget rejt magában, ezért ajánlom akár befektetőknek is.
Ajánlom továbbá azoknak is, akik a városhoz közel, de mégis távol annak zajától nyugodt környezetben szeretnének élni, gyermekeiket felnevelni.
A környék Békéscsaba külterülete, ennek ellenére a belváros gyalog 35-40, biciklivel 15-20, autóval pedig 5-10 perc alatt megközelíthető, ugyanilyen távolságra mindenféle bevásárlási lehetőség, posta, orvosi rendelők és a korház is megtalálható.
Amennyiben megtekintené az ingatlant hívjon a hét bármelyik napján, szívesen állok rendelkezésére!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem

  • komfortos
  • egyéb fűtés
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020