Eladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcábanEladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcában
Eladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcában
51 200 000 Ft
358 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcában
Eladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcában
51,2 M Ft
358 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 443 0991
ReferensSchwikker Judit
Telefonálok

Hirdetés

Eladó sorház
Eladó 4+3 szobás sorház Pomáz a Móra Ferenc utcában

143 m2alapterület
4 és 3 fél szoba
állapotú
261 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó sorház leírása Jelentem a hirdetést

AKÁR KÉT GENERÁCIÓ RÉSZÉRE!
Pomáz kedvelt részén, csendes utcában kínáljuk ezt a három lakásos blokkban lévő ingatlant!
Két generáció együtt élésére is kiválóan alkalmas! Nappali, öt szoba áll az új lakók rendelkezésére! Garázs, terasz, előkertben beálló!
Tisztelt Érdeklődő!
Szeretnék Önnek szakszerű segítséget kínálni ingatlankeresésében, így amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, készséggel adok további információt és megmutatom Önnek ezt, vagy bármelyik, a Dunahouse kínálatában megtalálható és az elképzeléseinek megfelelő ingatlant.
Amennyiben a vásárlás feltétele, hogy meglévő ingatlanát eladja, abban is segítségére leszek. Irodánk díjmentes hiteltanácsadással, teljes körű ügyintézéssel, lakásbiztosítással és egyedi kedvezményekkel áll rendelkezésére!
Hívjon, hogy segíthessek!

Érdeklődését a es telefonszámon, vagy a email címen várom.

Referencia szám: HZ522735

  • egyéb fűtés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020