Sorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteresSorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteres
Sorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteres
19 000 000 Ft
211,1 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Sorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteres
Sorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteres
19 M Ft
211,1 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 1 701 3053
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensKárpáti Csaba
Telefonálok

Hirdetés

Eladó sorház
Sorház eladó Nagykanizsa, a Bethlen Gábor utcában, 90 négyzetméteres

90 m2alapterület
1 és 3 fél szoba
állapotú
60 m2telekméret
Az eladó sorház leírása Jelentem a hirdetést

Nagykanizsa csendes, kertvárosi részén eladásra kínálunk egy többlakásos sorház, K-Ny.-i tájolású középső lakását, mely két oldalról körbe fűtött. Az ingatlan kétszintes, összesen 90 m2-es, saját használatú elő és hátsó kert tartozik hozzá. A lakásba zárt teraszon keresztül érkezünk a közlekedőbe, melyről jobbra nyílik a konyha és egy Wc. mosdóval. A konyhában a korábbi kamra helyén egy tusoló került kialakításra. A közlekedő baloldalán a lépcsőfeljáró alatt egy tároló, a közlekedő végén pedig egy Ny.-i tájolású, világos, napfényes tágas nappali szoba található nyitott terasszal, ahonnan az utcafronti előkert közelíthető meg. Az emeleti előtérből nyílik a 3 hálószoba, melyek közül az egyik erkélyes, továbbá a fürdőszoba Wc-vel. Az emeleten 2 szoba nyugati, 1 szoba keleti tájolású.
Az ingatlan egyedi gázkonvektor fűtésű.
Az ingatlanhoz külön megvásárolható 2.5 Mft.-ért egy önálló helyrajzi számmal rendelkező 20 m2-es, pincés garázs. A garázs hátsó ajtaján kilépve, gyalogosan megközelíthető a két épület között elhelyezkedő körbekerített kerten keresztül az ingatlan bejárata.
Az ingatlan helyiségei:
Földszint: zárt terasz, közlekedő, konyha, tusoló, nappali, wc+mosdó, tároló, terasz.
Emelet: előtér, 3 szoba, fürdőszoba + wc, erkély.

  • komfortos
  • gáz (konvektor)
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020