Mosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorházMosonmagyaróvár eladó sorház
Mosonmagyaróvár eladó sorház
26 900 000 Ft
344,9 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Mosonmagyaróvár eladó sorház
Mosonmagyaróvár eladó sorház
26,9 M Ft
344,9 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 904 6676
ReferensPozsgai Petra
Telefonálok

Hirdetés

Eladó sorház
Mosonmagyaróvár eladó sorház

78 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
35 m2telekméret
Az eladó sorház leírása Jelentem a hirdetést

Kifogástalan, kétszintes sorházi téglalakás a legjobb áron eladó!
Mosonmagyaróváron a mosoni városrészen, csendes , családiházas övezetben kínálok megvételre egy bruttó 86 m2 és nettó 78 m2 hasznos alapterületű , kétszintes,kertkapcsolatos sorházi téglalakást! Az ingatlan rendkívül ízléses, mind színekben , mind elrendezésben összhangot alkot. A burkolatok kiváló minőségű járólap illetve parketta. A fürdő és a vizesblokkok szaniterei szinte mintha újak lennének... A lakás elrendezése praktikusan kialakított , lent tágas nappali-konyha-étkező , wc, fent 3 szoba , fürdő-wc helyiséggel. A padlás járható , akár egy gardrób kialakítására is alkalmas lehet. Az ingatlan fűtése gáz- cirkó kazánnal megoldott , a nyílászárók jól szigetelnek, fa szerkezetűek ,az alsó szinten redőnnyel, a felső szinten pedig velux árnyékolókkal felszereltek. A sorház előtt dupla parkolási lehetőség!
Az ingatlan hitelezhető!
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Ez az ingatlan nem sokáig lesz bent a rendszerünkbe , csapjon le rá most!
Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette érdeklődését kérem, hívja a megadott telefonszámot 0670/9046676, vagy írjon nekem email-ben a petra.pozsgai@realfm.hu elérhetőségen.
Hitelügyintézésben is állunk szíves rendelkezésére!
A weboldalon, illetve a képgalériában található képek,szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket és szövegeket lementi és saját oldalán, sajátjaként megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után!

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019