Dunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladóDunakeszi 4 szobás sorház eladó
Dunakeszi 4 szobás sorház eladó
124 900 000 Ft
1 M Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Dunakeszi 4 szobás sorház eladó
Dunakeszi 4 szobás sorház eladó
124,9 M Ft
1 M Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 895 1781
ReferensSzalay Zsuzsanna
Telefonálok

Eladó sorház
Dunakeszi 4 szobás sorház eladó

120 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
291 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó sorház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó újszerűvé varázsolt, minden igénynek megfelelő csendes sorház a pesti agglomeráció legkényelmesebben megközelíthető városában, Dunakeszin.

Az ingatlantól rövid sétával elérhető akár a gyönyörű Duna parti sétány, de az üzletek , vasút és távolsági/helyi buszjáratok is, iskola...

A sorház 1968-ban épült és 2017-ben teljes körűen lett felújítva, tele kreatív megoldásokkal a garázstól a tetőtérig, mindez magas műszaki tartalommal kivitelezve.
Telekterület: 291 nm.
Lakótér 120 nm. Teraszok 20 és 10 nm.
Garázs és tároló: 50 nm

Elosztása:
Földszinten egylégtérben van a beépített, minden igénynek megfelelő konyha, nappalival és étkező/munka sarokkal. Továbbá egy fürdőszoba, közlekedő és egy kisebb tároló.
A nappali teraszkapcsolatos. A terasz 20 nm-es, az utca és szomszédok felé egyaránt szeparált, a ház mögötti gyepes területre néz.

Emeleten két hálószoba és egy fürdőszoba található, valamint egy terasz árnyékolóval felszerelve.

A tetőtérben egyetlen nagyobb szoba található, melyet jelenleg egy szekrényes térelválasztóval két részre, egy háló- és egy munkaszobává alakítottak.

Parkolás + tárolás: egy 50 nm-es, két helyiséges, szendvics falazatú, könnyűszerkezetes garázs + tároló. Ezenkívül kövezett kocsibeálló az előkertben.

Fűtés: gáz-kombicirkó kazán, földszinten padló, emeleten radiátoros fűtéssel. Nyílászárók: 3 rétegű thermo ablakok. Az ingatlan tetőtérrel együtminden oldalról szigetelta, a földszint belülről is kapott plusz szigetelést.
Rezsi (gáz és áram) lakott állapotban havonta max. 30 ezer Ft.


További részletekkel kapcsolatban várom megtisztelő érdeklődését.

Amennyiben hitelre van szüksége a vásárláshoz, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást a legalacsonyabb kamatokkal és egyedi kedvezmény lehetőségekkel. Kérje Hitelcentrumunk ingyenes tájékoztatását! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 363967

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024