Eladó sorház Mezőkövesd, 5 szobásEladó sorház Mezőkövesd, 5 szobásEladó sorház Mezőkövesd, 5 szobásEladó sorház Mezőkövesd, 5 szobásEladó sorház Mezőkövesd, 5 szobásEladó sorház Mezőkövesd, 5 szobásEladó sorház Mezőkövesd, 5 szobásEladó sorház Mezőkövesd, 5 szobás
Eladó sorház Mezőkövesd, 5 szobás
39 900 000 Ft
266 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Eladó sorház Mezőkövesd, 5 szobás
Eladó sorház Mezőkövesd, 5 szobás
39,9 M Ft
266 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 30 391 1126
ReferensFarmosi Imre
Telefonálok

Eladó sorház
Eladó sorház Mezőkövesd, 5 szobás

150 m2alapterület
5szoba
állapotú
340 m2telekméret
Az eladó sorház leírása Jelentem a hirdetést

Az ingatlan a város egyik decentrumában, infrastrukturálisan jól ellátott környéken, üzletekhez, orvosi rendelőhöz, gyógyszertárhoz, általános és középiskolához, óvodához, bölcsődéhez közel.
A helyi tömegközlekedés megállója is 100 méteren belül található.
Az ingatlan sorházas övezetben, jobbról- balról beépített, hasonló típusú szintes családi házak között helyezkedik el. Pihenőudvara a hátsó terasz felől közelíthető meg, szépen gondozott, parkosított területtel, a telek végében cseréptetővel fedett, 30 m2- es nyitott pergolával, szabadtéri sütő- főző hellyel. Az épület utcai bejárata előtetővel ellátott, a garázs előtt kocsibeálló van kialakítva.
Az ingatlan klímával ellátott 3 szintes, a szuterénben tároló helyiségek, külön pince, fedett lejárata a hátsó terasz mellett. A földszinten nagy étkezős konyha, egy nagyobb és egy kisebb lakószoba, fürdőszoba, és a lépcsőház, mely az eltolt szinten lévő nappalit érintve vezet az emeleti szintre. Az emeleten további 2 lakószoba, tágas fürdőszoba minőségi szaniterekkel, és egy kis gardrób található.
Az ingatlan a város egyik legkeresettebb, frekventált környékén, jó lakókörnyezetben helyezkedik el, forgalmi értékét jelentősen növeli a csendes, nyugodt, kisvárosi polgári környezet.
Az ár irányár..

  • összkomfortos
  • Épület szint: 3. emelet
  • terasz

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021