Tordas, cím nincs megadvaTordas, cím nincs megadvaTordas, cím nincs megadvaTordas, cím nincs megadvaTordas, cím nincs megadvaTordas, cím nincs megadvaTordas, cím nincs megadvaTordas, cím nincs megadva
Tordas, cím nincs megadva
74 990 000 Ft
815,1 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Tordas, cím nincs megadva
Tordas, cím nincs megadva
75 M Ft
815,1 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 70 609 3007
ReferensSzabó Mónika
Telefonálok

Eladó ikerház
Tordas, cím nincs megadva

92 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
Új építésű
499 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

!!! MODERN IKERHÁZ TORDAS CSENDES RÉSZÉN A+ ENERGETIKAI MINŐSÍTÉSSEL!!!
Eladó Tordas csendes részén egy 3 szobás modern ikerház hátsó 92,47 m2-es lakása! Ez a könnyűszerkezetes épület minden modern komfortot magában foglal, és tökéletes otthona lehet egy kis családnak vagy egyedülállónak. Szerződés aláírását követően 4 hónap múlva be is költözhet!!!
Az ingatlan a csendes Tordas településen található, és könnyen megközelíthető a város központjából vagy az autópályáról. Az ikerház egyik fele 71,28 m2, a másik pedig 92,47 m2, a kisebb 2 hálószobával és egy tágas nappalival, a nagyobb pedig 3 hálószoba és nappalival rendelkezik. Minkét lakást terasz kapcsolja össze a saját kertjével.
Az ingatlan nagyon korszerű, és minden részletét az életminőség javítására tervezték. Az épület kiváló minőségű anyagokból készült, és az energiahatékonyságra is nagy hangsúlyt fektettek. A fűtése padlófűtés a legmodernebb hőszivattyúval, így az energiaköltségek minimálisak lesznek.
Az ingatlan előtt egy kényelmes parkoló található, és egy kis kert is tartozik hozzá. A környék csendes és barátságos, ideális a nyugodt életet kedvelőknek.
Az ikerház két lakását tárólók kötik össze és a nagyobb lakáshoz egy fedett autóbeálló is készül, így a két lakótér semmilyen felületen nem érintkezik egymással.
Teljes közművel rendelkezik, mind saját órával. Rezsije nagyon kedvező. Ajánlom több gyermekes családnak, vagy a nagyobb élettérre vágyóknak!
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását a hét bármely napján. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és sorban állás nélküli hitel tanácsadást biztosítunk ügyfeleink részére! Az ingatlan CSOK Plusz támogatásra is megfelel!

Referenciaszám: M270699

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024