Tordas új építésű, 1+2 szobásTordas új építésű, 1+2 szobásTordas új építésű, 1+2 szobásTordas új építésű, 1+2 szobásTordas új építésű, 1+2 szobásTordas új építésű, 1+2 szobásTordas új építésű, 1+2 szobásTordas új építésű, 1+2 szobás
Tordas új építésű, 1+2 szobás
56 990 000 Ft
802,7 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Tordas új építésű, 1+2 szobás
Tordas új építésű, 1+2 szobás
57 M Ft
802,7 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 70 609 3007
ReferensSzabó Mónika
Telefonálok

Eladó ikerház
Tordas új építésű, 1+2 szobás

71 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
Új építésű
300 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

!!! MODERN IKERHÁZ TORDAS CSENDES RÉSZÉN A+ ENERGETIKAI MINŐSÍTÉSSEL!!!
Eladó Tordas csendes részén egy 2 szobás modern ikerház első 71,28 m2-es lakása! Ez a könnyűszerkezetes épület minden modern komfortot magában foglal, és tökéletes otthona lehet egy kis családnak vagy egyedülállónak. Szerződés aláírását követően 4 hónap múlva be is költözhet!!!
Az ingatlan a csendes Tordas településen található, és könnyen megközelíthető a város központjából vagy az autópályáról. Az ikerház egyik fele 71,28 m2, a másik pedig 92,32 m2, a kisebb 2 hálószobával és egy tágas nappalival, a nagyobb pedig 3 hálószoba és nappalival rendelkezik. Minkét lakást terasz kapcsolja össze a saját kertjével.
Az ingatlan nagyon korszerű, és minden részletét az életminőség javítására tervezték. Az épület kiváló minőségű anyagokból készült, és az energiahatékonyságra is nagy hangsúlyt fektettek. A fűtése padlófűtés a legmodernebb hőszivattyúval, így az energiaköltségek minimálisak lesznek.
Az ingatlan előtt egy kényelmes parkoló található, és egy kis kert is tartozik hozzá. A környék csendes és barátságos, ideális a nyugodt életet kedvelőknek.
Az ikerház két lakását tárólók kötik össze és a nagyobb lakáshoz egy fedett autóbeálló is készül, így a két lakótér semmilyen felületen nem érintkezik egymással.
Teljes közművel rendelkezik, mind saját órával. Rezsije nagyon kedvező. Ajánlom pároknak első lakásnak, vagy családnak 1 kisgyerekkel!
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását a hét bármely napján. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és sorban állás nélküli hitel tanácsadást biztosítunk ügyfeleink részére! Az ingatlan CSOK Plusz támogatásra is megfelel!

Referenciaszám: M270697

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024