Szigethalom eladó ikerházSzigethalom eladó ikerházSzigethalom eladó ikerházSzigethalom eladó ikerházSzigethalom eladó ikerházSzigethalom eladó ikerházSzigethalom eladó ikerházSzigethalom eladó ikerházSzigethalom eladó ikerházSzigethalom eladó ikerházSzigethalom eladó ikerházSzigethalom eladó ikerházSzigethalom eladó ikerházSzigethalom eladó ikerház
Szigethalom eladó ikerház
25 000 000 Ft
431 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Szigethalom eladó ikerház
Szigethalom eladó ikerház
25 M Ft
431 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 796 0573
ReferensBerta Péter
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Szigethalom eladó ikerház

58 m2alapterület
1 és 4 fél szoba
állapotú
166 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Szigethalmon csendes nyugodt részén eladó egy ikerház fél, ami bruttó 86 m2-es a hozzá tartozó 166 m2 kertrésszel.
Az ikerház 2008-ban Ytong téglából épült. A házhoz egy szorgalmi úton lehet eljutni, itt több autónak is van zárt helyen parkolási lehetőség.
Az ikerház 35 m2 alapterületű, amihez hozzáépítettek egy 20 m2-es szigetelt faházat, ahol kialakításra került egy kis fürdőszoba wc-vel, egy szoba és egy előszoba, ami így egy külön lakrészként szolgál. Így a földszinti rész 55 m2-re nőt, továbbá a tetőtérben még + 30 m2-es lakrész található.
Az ikerház részén egy előszoba és egy amerikai konyhás nappali, továbbá egy nagyobb fürdőkádas fürdőszoba található, az emeleten további 3 szoba, egy előszoba és egy beépített erkély van.
A ház ideális választás összeköltözőknek, vagy aki a gyereknek szeretne egy külön kis lakrészt, de mégis jó lenne, ha szem előtt lenne.
A saját kertrész, ami a házon kívül van kb. 100 m2 lehet, ahol van egy szaletli, egy sütögető, egy fúrt kút és egy kis pince.
A környék abszolút csendes, lakó-pihenő övezet, a helyi buszmegálló 30 m található. Gyorsan elérhető a központ, HÉV, iskola, óvoda, piac, stb.

Az ingatlan leírása kizárólag csak tájékoztató jellegű!

Amennyiben hitelre van szüksége, irodánk készséggel áll rendelkezésére.

Megtekintés előre megbeszélt időpontban lehetséges.
Hívjon bizalommal akár hétvégén is.

  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020