Szegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcábanSzegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcábanSzegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcábanSzegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcábanSzegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcábanSzegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcábanSzegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcábanSzegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcábanSzegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcábanSzegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcábanSzegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcábanSzegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcábanSzegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcábanSzegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcábanSzegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcában
Szegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcában
123 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Szegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcában
Szegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcában
123 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 389 7840
ReferensVőneki Dániel
Telefonálok

Eladó ikerház
Szegedi eladó ikerház, 5 szobás, a Borbála utcában

113 m2alapterület
5szoba
Újszerű állapotú
360 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Újszeged egyik legjobb környékén a Borbála utcában egy rendkívül igényes és jó kialakítású 113- nm es kétszintes ikerház a hozzá tartozó 360 nm- es telekkel.
A ház alsó szintjén kialakításra került tágas és napfényes amerikai konyhás nappali innen a kert irányába egy 20 nm- es terasz nyílik. Található még egy szülői háló saját fürdővel és WC- vel, háztartási helyiség és egy vendég Wc. A felső szinten szülői háló saját fürdőszobával és Wc- vel, 2 külön nyíló háló, fürdőszoba, háztartási helyiség került kialakításra. (Összesen: 5 szoba, 1 konyha, 3 fürdőszoba, 4 WC, 1 spájz és 1 mosókonyha) A fűtésről gáz cirkó kazán gondoskodik padlófűtéses kivitelben, mindkét szinten korszerű klíma segít a kényelmes érzetben. A konyha magas minőségű, egyedileg gyártatott teljes beépített gépesítéssel! A ház korszerű és minőségi anyagokból lett építve a mai kornak megfelelő stílusban és elrendezésben. Az udvarban található még egy fedett gépkocsi tároló is. A kert parkosított, jó méretű. Az ingatlanban található teljes bútorzat a vételár részét képzi! Ideális lehet nagyobb családosok számára is, továbbá tökéletes otthona lehet mindenki számára aki egy csendes, de mégis központi helyen keres egy tökéletes ingatlant. Tehermentes! Rugalmasan költözhető!
Irányár: 123 millió Forint!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024