Eladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcábanEladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcában
Eladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcában
93 900 000 Ft
1 M Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcában
Eladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcában
93,9 M Ft
1 M Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 371 2682
ReferensVásárhelyi Anett
Telefonálok

Eladó ikerház
Eladó 3 szobás ikerház Szeged a Bérkert utcában

92 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
176 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Egyedi stílusú, kertes ikerház eladó a Bérkert utcán


Újszeged frekventált utcájában, a Bérkert utcán eladó az alábbi, 92 nm- es tetőtől- talpig felújított és korszerűsített ikerház.

176 nm füvesített és térkővel burkolt kert tartozik hozzá ahol egy fedett autóbeálló is helyet kapott.

A ház háromszintes, tökéletesen elkülönülnek a közös,- és a privát életterek. A földszinten konyha- étkező, egy tusolós fürdőszoba WC- vel és a világos, tágas nappali kapott helyet.
Az emeletre kényelmes, széles lépcső vezet, ahol további két, külön bejáratú hálószoba és egy kádas fürdőszoba található. A kertre néző hálószobához hangulatos terasz tartozik, ahonnan a Holt- Maros part is látszik.

A padlásteret jelenleg pakolásra használják, burkolt, szigetelt, így egy külön kis lakrész is kialakítható belőle.

A ház fűtését BAXI gázkazán adja, a földszinten padlófűtéssel, az emeleten radiátorokkal. A két szint között került felszerelésre a klíma, ami gyorsan lehűti az egész házat. A nyílászárókon elektromos redőnyök vannak, a belső ajtók és az ablakok egymással harmonizáló, dió színűek.

A felújítás során 20 cm- es szigetelést kapott a ház, teljesen új a tetőszerkezet,mediterrán cserepekkel. Újak a nyílászárók, villanyvezetékek, víz és fűtésrendszer. A házon belül riasztórendszer került kiépítésre, a házon kívül pedig kamerák “figyelnek”.

Lokációja fantasztikus, a Holt- Maros part 20 lépésre, élelmiszerbolt, étterem 200 méteren belül található, a 71- es és a 71A busz nem messze áll meg a háztól.


Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024