Százhalombattai eladó ikerház, 4 szobás, a Géza fejedelem útján, új építésűSzázhalombattai eladó ikerház, 4 szobás, a Géza fejedelem útján, új építésűSzázhalombattai eladó ikerház, 4 szobás, a Géza fejedelem útján, új építésűSzázhalombattai eladó ikerház, 4 szobás, a Géza fejedelem útján, új építésűSzázhalombattai eladó ikerház, 4 szobás, a Géza fejedelem útján, új építésűSzázhalombattai eladó ikerház, 4 szobás, a Géza fejedelem útján, új építésűSzázhalombattai eladó ikerház, 4 szobás, a Géza fejedelem útján, új építésű
Százhalombattai eladó ikerház, 4 szobás, a Géza fejedelem útján, új építésű
72 900 000 Ft
792,4 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Százhalombattai eladó ikerház, 4 szobás, a Géza fejedelem útján, új építésű
Százhalombattai eladó ikerház, 4 szobás, a Géza fejedelem útján, új építésű
72,9 M Ft
792,4 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 30 352 0639
ReferensJász Péter Gábor
Telefonálok

Eladó ikerház
Százhalombattai eladó ikerház, 4 szobás, a Géza fejedelem útján, új építésű

92 m2alapterület
4szoba
Új építésű
300 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Madárcsicsergős környezetre vágyik, mely jó lokációval rendelkezik és még közel is van a Fővároshoz? Akkor ne keressen tovább! Megvételre kínálunk Százhalombatta kertvárosias részén egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ, BB kategóriás, egyszintes, 3 hálószobával rendelkező ikerházat. Az ingatlan a legjobb minőségű építőanyagok felhasználásával épül. Ez a nettó 92,85 m2-es ingatlan a következő helyiségeket foglalja magában. Teraszkapcsolatos nappali-konyha-étkező, háztartási helyiség, kamra, 3 db nagyméretű szoba, fürdőszoba, vendég WC. Gépkocsival parkolni az épület mellett lehet. A házhoz 300 m2-es telekrész tartozik, mely teljesen szeparált.
Műszaki tájékoztató: a teherhordó falazat 30 cm-es Leier falazat, 15 cm-es dryvit hőszigeteléssel. A lábazat 12 cm XPS lábazati hőszigetelést kap, műgyanta alapú lábazati vakolattal. A válaszfalak 10 cm-es Bakonytherm kerámia falazóblokkból készülnek. A födém E gerendás födém, felette 25 cm kőzetgyapot hőszigeteléssel.A tetőfedés Terrán tetőcserép. Fűtésről gázcirkó gondoskodik padlófűtésen keresztül. Felszerelésre kerül 2 db inverteres hűtő/fűtő SPLIT klíma. Burkolatok bruttó 4.000,- Ft/m2 árig választhatók. Várható befejezés 2022 vége. A képek között szerepelnek referencia- és látványképek is.
Infrastruktúra kiváló, közelben buszmegálló, óvoda. Amennyiben fontos Önnek a csend és a nyugalom akkor ez az Ön otthona! Az ingatlan CSOK képes, + 5 %-os áfa visszatérítés, illetékmentesség és egyéb kedvezmények is igénybe vehetőek.
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Referencia szám: M215984

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023