Eladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobásEladó, Gyál, 1+3 szobás
Eladó, Gyál, 1+3 szobás
49 700 000 Ft
571,3 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó, Gyál, 1+3 szobás
Eladó, Gyál, 1+3 szobás
49,7 M Ft
571,3 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 468 0116
ReferensZubor Gáborné Ilona
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Eladó, Gyál, 1+3 szobás

87 m2alapterület
1 és 3 fél szoba
Újszerű állapotú
377 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

2 HÉTEN BELÜL KÖLTÖZHETŐ, ÚJSZERŰ IKERHÁZ GYÁLON

Szívesen élne olyan házban, ahol a szomszédok kedvesek, figyelnek és számíthatnak egymásra? Gyálon, „a vasúton innen” javaslok Önnek egy újszerű, nappali+3 lakószobás ikerházat.

Jelenlegi tulajdonosai 2013-ban vették birtokba a kis családi fészket és azóta is igen nagy becsben tartották, óvták állagát, csinosítgatták az évek során. Elosztása kiváló: a földszinten egy amerikai konyhás nappalit alakítottak ki, valamint fürdő+wc, előszoba, kamra kapott helyet, az emeleten 3 szoba, fürdőszoba+wc található.
A padlástér akár tárolásra, akár még egy szoba kialakítására alkalmas.

Fontos információk:
- a ház 10 cm szigetelést kapott
- műszakilag a mai kor elvárásainak megfelel
- cirkó biztosítja a melegvizet és a fűtést
- a földszinten padlófűtés is van
- fedett autóbeálló 2 db autó számára megoldott
- riasztó rendelkezésre áll
A vételár tartalmazza a 2 db klímát, a beépített gépesített konyhabútort és a beépített szekrényeket és a kerti tárolót.

Kedvező fekvésének köszönhetően a házat reggeltől estig körbe süti a nap.

Nincs kedve füvet nyírni, de szívesen sütögetne a szabadban? A kert éppen akkora, ami elegendő egy kerti grillezéshez, nyári estéken kisebb baráti társaság megvendégelésére. És ott a terasz, amitől minden meghittebbé válik. Itt jól esik leülni egy fárasztó nap után egy pohár bor mellett megbeszélni az aznapi történéseket, vagy a reggel is itt indulhat egy csésze kávé társaságában.
Kerti tárolóra sem lesz gondja, mert jelenleg is egy aprócska faházba bújhatnak a kerti szerszámok, eszközök.

További csodás híreim vannak!
200 méterre található a buszmegálló. BKV busszal KÖKI-re, Határ úti metróhoz és a Népligethez lehet eljutni. Kuriózuma a háznak, hogy 1 km-es körzeten belül megtalálható élelmiszer bolt, iskola, óvoda, uszoda, ezért kiemelten ajánlom, olyan ingatlan keresőknek, akiknek fontos a környék ellátottság.

Nincs jó véleménye Gyálról? Tegye meg kérem, hogy egyetlen egyszer végig gurul autójával a Kőrösi úton, csodálja meg Gyál Város Önkormányzatának épületét kívül-belül, kukkantson be a felújított orvosi rendelőkbe, nézzen szét az Ady iskola környékén, ahol az újjáépített focipálya mellett építik a közel 4000 nm-es Városi Sportcsarnokot, úton visszafelé pedig ne mulassza el szemügyre venni a 2017 végén felavatott Városi Uszodát.

Nem elegendő készpénze? Áthidalna? Lakástakarék pénztárt nyitna? Hitelcentrumunk teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll az Önök szolgálatára.

Amennyiben további információval a segítségére lehetek, hívjon bizalommal!
Érd: Zubor Gáborné Ilona email:

Referencia szám: HZ522838

  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020