Fót új építésű, 3 szobásFót új építésű, 3 szobásFót új építésű, 3 szobásFót új építésű, 3 szobásFót új építésű, 3 szobásFót új építésű, 3 szobásFót új építésű, 3 szobásFót új építésű, 3 szobásFót új építésű, 3 szobás
Fót új építésű, 3 szobás
88 000 000 Ft
988,8 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Fót új építésű, 3 szobás
Fót új építésű, 3 szobás
88 M Ft
988,8 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 381 8755
ReferensV
Telefonálok

Eladó ikerház
Fót új építésű, 3 szobás

89 m2alapterület
3szoba
Új építésű
343 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Ritkaságszámba menő, EGYSZINTES ikerház-felet kínálunk megvételre Fót közkedvelt részén Kisalagon, augusztusi átadással. A házak nagyon szerencsés elrendezésben épülnek, mert egészen minimális a lakások és a hozzájuk tartozó kertek érintkezése. Az ingatlanban tágas nappali, két teljes értékű hálószoba szolgálja a család kényelmét. Ehhez a házrészhez egy optimális méretű, 340 m2-es telekrész tartozik, egy garázzsal, plusz udvari beállási lehetőséggel.
A kiválóan hőszigetelt, alacsony energiaigényű épület fűtését és hűtését hőszivattyú fogja biztosítani.

A 2-es út könnyen elérhető így a Budapestre bejárás sem okoz gondot. A közelben Dunakeszin és Fóton is számos szolgáltatás és vásárlási lehetőség elérhető.

A használatbavétel várható ideje 2023 eleje. A beruházó jó referenciákkal rendelkező, megbízható vállalkozás.

Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához hitel- lízing megoldásokat kínálunk. Zöld Hitel és CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, az adásvételhez kapcsolódó ügyek teljes körű intézésével! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024