Érd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi házÉrd eladó családi ház
Érd eladó családi ház
140 000 000 Ft
335,7 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
Érd eladó családi ház
Érd eladó családi ház
140 M Ft
335,7 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
+36 70 637 9763
ReferensDr. Balla Tibor
Telefonálok

Eladó családi ház
Érd eladó családi ház

417 m2alapterület
6szoba
állapotú
1003 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

LUXUS HÁZ KÉNYELMET SZERETŐKNEK! Érd Parkváros Fundoklia völgy felőli részén eladásra kínálunk egy 2006-ban igényesen megépített 6 szobás luxus kategóriájú családi házat, mely 1003 nm-es telken található. A ház három szintes, a telek lejtését kihasználva a szuterénben egy belső úszómedence került kialakításra, infra szauna és egy zuhanyozó egy helyen, 73 nm-en, ablakokkal, dupla ajtókkal, napfényes helyiségben. A szuterénben került kialakításra a kétbeállásos garázs, amelyhez kívülről a nagykaputól kívül fűtött behajtó tartozik. Ezen a szinten található egy 60 nm-es külső terasz, melyről megközelíthető a jakuzzi és a külső úszómedence, rendezett kertben, öntözőrendszerrel.
A ház földszintjén található a 42 nm-es nappali a konyhával és ebédlővel (35 nm melyek szinte egy térként kapcsolódnak a nappalihoz, ezáltal végtelen tágasság érzetét váltják ki). A ház középső részén található a 18 nm-es előszoba, melyből jobbra nyílik egy közlekedő, ahonnan a 33 nm-es hálóba jutunk, ehhez a szobához tartozik egy 6 nm-es gardrób. Ebben a lakórészben helyezték el a tulajdonosok a 11 nm-es fürdőszobát, és WC-t.
A tetőtérben került kialakításra 3 hálószoba (22, 25, 30 nm-esek), fürdőszoba 7 nm és3 tároló.
Minden szinten külső teraszok találhatók, a házban víztisztító, központi porszívó, és riasztó került felszerelésre.
A telken elhelyezésre került egy gáztartály, mely feltölthető, így gázfűtés is működik a házban, az elektromos fűtés hőleadója padlófűtés.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását!
Referenciaszám: M179015

  • elektromos

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021