Budapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobásBudapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobás
Budapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobás
64 990 000 Ft
408,7 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobás
Budapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobás
65 M Ft
408,7 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 487 4284
ReferensLőrincz Ingatlan 1
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Budapesti, Újpéteritelep, 4+2 szobás

159 m2alapterület
4 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
482 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

XVIII. PESTSZENTIMRÉN KÍNÁLUNK EGY SZÉP JÓ ÁLLAPOTÚ KÉT GENERÁCIÓS IKERHÁZAT!
A kerület rendezett kertvárosi részén eladó egy 482 nm-es összközműves telken lévő 158,7 nm-s két lakrészből álló egyszint+tetőtér beépítéses ikerház. A ház egy része a 70-es években épült, ez lett bővítve és a tetőtere beépítve 93-ban. A ház téglaépítésű, a bővített rész 30-as Porotherm téglából épült, hőszigetelt fa nyílászárókkal, Velux tetőablakokkal, cserépfedéssel. Két éve a ház 10 cm-s homlokzati szigetelést kapott és két emeleti szobában új műanyag nyílászárók lettek beépítve. A ház elrendezése kiváló, az egyik rész egy szoba összkomfortos, külön bejárattal és villanyórával, szép jó állapotú. Igény szerint ez a részt össze lehet nyitni a nagyobbik résszel.
A nagyobb lakrész nappali+4 szobás dupla komfortos, szintén szép, jó állapotú. Az alsó szinten előszoba, konyha-étkező-nappali egy légterű, a konyha átadópulttal kicsit szeparálva. A konyhában lévő bútor a vételár részét képezi. Az előszobából kis előtér, innen bejáratos a földszinti fürdőszoba, ami egyben mosókonyha is, itt található a hőtárolós kombi cirkó. A kamra, mosdó is innen bejáratós és innen lehet felmenni egy kényelmes lépcsőn az emeleti szintre. A tetőtérben 4 szoba és egy kádas, dupla mosdós fürdőszoba található. Az egyik szobában beépített nagy végig tükrös gardróbszekrény. Egy szoba laminált és az előtér laminált parkettás, a többi szoba szőnyegpadlós. A lenti részen mindenhol és az emeleti fürdőben jó állapotú hidegburkolatok vannak. A nappaliban tartalékkémény, igény szerint kandalló vagy cserépkályha kialakítható. A ház felett padlás deszkázott járható, pakolható. A nappaliban és az emeleti előtérben hűtő-fűtő klíma, kiépített központi porszívó, riasztórendszer még a garázsban is. A kert szép parkosított, öntözőrendszerrel, kerti csapon locsolás mellékmérő, elektromos kapuk és garázskapuk. A garázs 32,8 nm-s kétállásos, az egyik beálló alatt szerelőakna.
IÁ: 64,99 M Ft
Információért, vagy az ingatlan megtekintéséhez, hívását hétvégén is fogadjuk!
VEVŐKÖRÜNKNEK FOLYAMATOSAN KERESÜNK ELADÓ - BÉRBEADÓ INGATLANOKAT! Ha Ön szeretné ingatlanát értékesíteni kérjük, keressen minket!
TOVÁBBI TÖBB SZÁZ INGATLAN AJÁNLATUNKAT MEGTEKINTHETI A LŐRINCZ INGATLAN HONLAPJÁN!
Szerződéskötéshez kiváló ügyvédi hátteret és a munkadíjból jelentős kedvezményt nyújtunk!

  • gáz (cirko)
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020