Budapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobás
Budapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobás
85 000 000 Ft
669,3 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobás
Budapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobás
85 M Ft
669,3 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 338 1569
ReferensSikó Lehel
Telefonálok

Eladó ikerház
Budapesti, Rákoskeresztúr, 5 szobás

127 m2alapterület
5szoba
állapotú
500 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Nagycsaládosoknak ajánlom figyelmébe Rákoskeresztúron ezt a 127 nm-es, 5 szobás, 500 nm-es telken található ikerházat.

A tégla szerkezetű ikerház 1986-ban épült, 10 éve cserélték le a tetőt zsindelyre. A telken belül 2 gépkocsinak van lehetősége parkolni fedett beállóban, egy zárható, szerelő aknás garázs-beállásra is van lehetőség. A telket jól ki lehet használni az adottságai által. Az ingatlanhoz egy pince és padlás rész is tartozik.

Az ingatlanba pár darab lépcsőn jutunk be az előszobába, ami kb 1 nm-es, rögtön utána található egy 18 nm-es, étkezős előszoba, folytatása az 5.6 nm-es, hosszúra nyújtott konyha, ahol a kamra kapott helyet, az étkezőből érhető el még a hatalmas, 35 nm-es nappali, a 3,2 nm-es fürdőszoba és a külön helyiségbe került toalett is a földszinten található. Az alsó szinten helyezkedik el a 20 nm-es, fedett terasz, ami a ház hátsó részéről is megközelíthető.

Az emeleten található még 3 darab teljes értékű hálószoba, ahová egy masszív, fém kialakítású, de fa elemekből összeállított lépcsőn érhetünk fel. Ahogy az emeletre érünk, megtaláljuk a 3 db óriási hálószobát, ami 13,- 13,- és 14 nm-es. Kapott az emeleten helyet egy toalettes fürdőszoba, amely 3,7 nm-es és egy 4,6 nm-es tároló is kialakításra került.

A fűtés gázcirkós, amely havi átalányban 22.000 Ft. A víz, villany külön mérőórás és fogyasztás után fizetendő.

Tömegközlekedés a ház előtt áll meg a 97E, 161, 161E, 990 busz. Gépjárművel bárhová pár perc alatt el lehet jutni. M0-ás 3 perc, belváros 25 perc forgalomtól függően.

Pár perc sétára minden megtalálható, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen, Lidl, pékség, cukrászda, bölcsőde, biobolt, Spar.

Ajánlom nagycsaládosoknak, befektetőknek és cégek részére is.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
Finanszírozás:
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024